DetDuInteVisste <3

2012-04-30
11:10:47

I don't know what i feel right now.
Just nu vet jag inte riktigt hur mina känslor är, ena stunden är jag jätte arg för saker, hur lack som helst och sen är jag hur glad som helst, sen kan jag bli hur ledsen eller fundersam men just nu tror jag attjag är lite lugn alla fall. Snackade nyss med Joacim och det gick ganska bra, han lät glad i alla fall och mysteriumet från igår är löst från att ha lekt dektektiv nästan en hel natt, haha :) menmen dom ljuger ju alla fall inte, det är ju en bra grej alla fall, nu är min underbara bra video klar också om min underbara vänner och min underbara pojkvän! :D
Sry för dålig uppdatering också men när jag kan lägga in nya bilder och sånt så går det bättre :)
Devote funkar inte heller så jag ska se till och fixa det så fort som möjligt så blir den också uppdaterad sen.
Men kommentera och kolla min YT kanal också, TheKoppen10
Puss puss ! ♥

2012-04-29
10:09:49

Aggressivation!
Jag är så arg just nu så jag skulle kunna slå sönder något, skulle kunna bara banka skiten ur någon för så mycket som en viss människa struntat i mig. JÄVLA VAD PISST OFF JAG ÄR!!

2012-04-25
17:54:30

Jag har inga ord.
Jag har inga ord för hur jag ska förklara det, har aldrig mött något liknande.
Det är nog därför jag stannar kvar där jag är just nu.
Jag kan inte sätta ord för hur underbart jag tycker att det är.
Blickarna innehåller kärlek och dom där signalerna *ååh* jag är i himmlen.
Jag förstår bara inte en sak, varför mår jag alltid ge men får aldrig något tillbaka?
Jag älskar dig ♥

2012-04-23
15:59:07

Internet ♥
Ja nu ni alla läsare så har jag fått internet å det ba äger! Jag kommer nog bli bättre på att uppdatera nu också eftersom jag vart dålig på grund av att jag inte haft internet eller inte orkat. Man kan ju säga att livet gå upp å ner, ena dagen är man värsta happy andra dagen är man typ forever alone. Men livet är väl så. Imorrn blire alla fall Örebro typ efter skolan och idag blire utvecklingssamtal halv 6. Jobbigt värre men sen är det väl en ganska lugn vecka, ska väl se om jag kommer iväg till örebro för att shoppa i helgen eller något då jag fått lite pengar. Men nu ska jag se till så jag kommer in på fb för det laggar så inåt helvete hahah
Puss ♥
Jag älskar min Joacim! ♥

2012-04-12
14:22:27

Mitt rop på hjälp ♥


♥♥

2012-04-12
14:11:06

Instagram
Jahapp hej alliopa igen då, jag har dålig uppdatering för att jag inte har internet på min dator :/ men det kommer en liten skur med bokstäver nu. som sagt så var jag ju i stan på påskhelgen å sen på måndag minns jag ärligt knappt vad jag gjorde :s hahah jag å mitt minne som en guldfisk. JUST DET måndag så var jag med kusinerna och jocke på byn och sarah fick leka lite hehe :) tisdagen sen då så kom jocke hit å han sov här tills onsdagen då jag inte sov bra på den natten för att rackarn snarkade å det var varmt. uscha buscha haha sen så åkte han hem å jag drog te amanda och dansade 'just dance 3' å bakade nigger bollar :D haha hade riktigt skojj å sen idag vaknde jag kvart i elva så fick brottom för jag ska snart dra te kussemurrorna å baka niggerbollar igen! hehe ja så ni får hare så trevligt nu för jag ska hinna träffa jocke å så pussssss!




2012-04-07
13:23:17

Glad påsk på er !
Hahha hej alla påsk glada människor haha!
Jag är här i stan och har vart ute när kussens övningskört.. åkte moppe igår å nu e simon här också.
Glad påsk på er btw, men vi hörs sen jag ska vara lite social hahah om jag nu lyckas hahha  :P
PUSS !

2012-04-06
12:31:55

Som ett litet barn.

2012-04-06
12:10:49

Jag leta efter meningen..

2012-04-06
12:06:25

Hjärtat är sönder.

2012-04-06
12:02:56

Du är den starkaste jag vet !

2012-04-06
11:35:25

Gårdagens fasoner.
Jaha, igår hade man en händelserik dag, kommer till skolan som vanligt fast älskling inte är där. Alla kommer med bussen å liknande och vi ramlar in en efter en, till slut ska vi börja och har faktiskt lärshow hela dagen, ja å amanda skulle ha uppträtt med låten '' Jesper Olsson, Jocke å Robert '' men det blev inte av, sen så kommer man in i aulan med 160 jävla elever, paniken bara flöder i kroppen å jag blir livrädd. haha jävlit knäppt för ingen typ märkte eller ska jag erkänna minns jag inte riktigt. Får panik när det är rast och typ springer ut, letar reda på min kepa och sen drar jag te ica med amanda, jeppe å robert. Jag köper någe för att lugna ner mig men jag minns inte vad, kommer tillbaka upp till skolan.. får en enstaka bild innan jag kommer in å då kommer keller och carl.. jag å amanda drar in på en varsin toalett, F**t lärarna skäller ut robert och jeppe för att vi inte får komma tebax in i aulan, amanada går ut å ho börjar gråta och massa skit efter det, minns inte så mycket och sen vart vi alla hemskickade.. inte den mest najsigaste dagen.. senare drar man se norrtälje där jag nu har landat..  jag mår åt helvete..
så nu vet ni det, så puss på er !

Jag älskar dig Jocke, nu å föralltid ! <3



2012-04-05
12:41:12

Var det han eller hon eller dom eller du!
Ingen vet vem, ingen vet varför utan det bara blev så. Föralltid kommer det vara så ♥

Min älskade särbo jag älskar dig älsklingen ! ♥