DetDuInteVisste <3

2013-08-28
11:45:55

yeah, dagens faceplant! (y)
Jajjemän, dagens faceplant gjorde nyss. Skulle resa mig från golvet för att svara i telefonen, känner inte att foten och halva benet har domnat bort så jag ramlar omkull och slår näsan i dörrkarmen. Nu sitter jag här och blöder näsblod. HAHA. Dagens faceolant fail ^^ Aja, är hemma idag eftersom jag inte mår så prima, huvudvärk, lam i kroppen och väldigt äckligt trött. Orkar bara inte i psyket heller att gå iväg. Går på medicin nu också så det kanske kan påvärka. Jag vet inte. Har också nyss rensat lite bilder från datorn. Rensat och sorterat, det behövdes verkligen haha.
 
Blir att åka ner till Ruben å färga och klippa han idag då. Om jag orkar men jag tror det. Jag ska käka snart och sen sova en liten stund så jag orkar. Efter det så kommer min lille älskling pojk hit och sover här inatt. Ska bli SÅÅÅÅÅ mysigt, jag har saknat honom jätte mycket, det har vart så ensam här.. 
 
Ja lyssnar på lite musik och funderar på att fotografera lite, kanske ta lite nya bilder om jag orkar. Redigera lite bilder eller skriva nått på bloggen, antingen '' Det är som poker och jag måste satsa nån gång'' eller '' Lite tankar som flöder'' nått av det blir det nog men ja vi får se. Ni får väl hålla koll på bloggen så ni ser om det kommer upp nått. Ni får gärna länka den och kommentera. Har vart lite dålig på att uppdatera på senaste tiden jag vet men jag ska bli bättre, hoppas jag haha!
 
Nej nu ska jag se om det finns nå käk sen sova, så bloggar kanske mer sen, PUSS
 
 
Outfiten från träningen igår! :D
 
 
Det här fick jag av mina kusiner igår, haha det är bra dom tänker på min säkerhet haha!
 
 

2013-08-25
22:41:05

Helg har vart bra azum. MEN NU ÄR DET SÖNDAG
MhM nu mumsar man massa popcorn och dricker lite Celsius. Sitter här och konstaterar att jag haft en rätt så bra helg. Fredag: Dunka musik å umgicks med vänner. Lördag: chilla hela dagen och mös med Felix, Felicia och Kitty på kvällen med riktigt go mat och bra film. En riktigt mysig och gosig pratstund på senare på natten med älsklingen och mys med Lucky som sov hos oss natten till idag. Sen upp på morgonen när det var svin kallt, ta medicin och ut med Lucky och sen in och sova igen haha. Nåra timmar senare blev det frulla, Toasts. Kollade på Johnny English sen med Felix och sen på Ted. Lagade köttbullar och makaroner och mös väldigt mycket. En lyckad pratstund idag också. (y) Nej nu ska jag nog sova. Är as trött och jag ska orka äckel skolan imorrn. Godnatt. PUSS
 
 
 
Du är den man som ska sätta ringen på mitt finger. <3
 

2013-08-22
20:34:52

Snabbinlägg när humöret blev skit och man har tråkigt.
Jajjemänsan nu kom man nyss hem, lyssnar lite på musik nu och my lovley ligger i sängen och är osocial. Han ska sova här inatt och imorrn blire att sova i Storå. Sen Lördag blire häng i Linde med Karin förmodligen. 
 
Aja idag har det väl vart vanlig skola. Engelska och NO. Sen Språkval och Matte. Torsdag är den ända dagen jag slutar tidigt (14.45) och har en timmes matrast så Torsdagar gillas mest när det är skola. Åkt massa moppe och sen efter skolan drog jag och Karin till Linde snabbt och sen mötte jag Felix. Jag å han drog till Morsans jobb och sen till Storå en snabbis. Jag och skrutten satte upp studsmattan och hoppade lite med flizan och sen käkat lite mat. Sen drog vi hem och nu sitter vi här.
 
Imorrn blire att ha HEMKUNSKAP! Inte haft det sen 7:an och jag saknar det som fan. Jag älskar att baka och laga mat. Alla fall så längtar man ganska mkt tills imorrn, om jag inte ska göra nått spec kanske det blir den efterläntade jogging turen eller gym. Vi får se vad jag bestämmer. Nej nu ska jag se om skrutten vill va social. PUSS
 
 
Btw, jag har fått 400 följare på Instagram! GILLAS! Följ gärna om du inte redan gör det. @toonten
 

2013-08-20
21:25:13

Nu är Ellie på gång igen!!!
Nu jävlar har livet börjat ordna sig. Jag har börjat gymma igen och äter lite bättre. Jag är med vänner och jag har börjat skolan. Mår faktiskt rätt så bra. Kollat lite på Supernatrual nu ikväll efter ett gympass och efter att ha åkt moppe nästan hela dagen (förutom skolan då). Imorrn vette fan vad jag ska göra, kanske drar å går nån stans vi får se. Åka moppe kanske. Sen Torsdag blire Linde och sen träffa älskling, saknar han SÅÅÅÅÅ mkt! Jaja nu ska jag la lägga mig så jag kommer upp imorrn. GODNATT! PUSS
 
 

2013-08-18
22:29:59

I'm back to hell!
Uschuschusch, imorrn börjar helvetet igen. SKOLA! Vill inte ens tänka tanken, fast det finns ju nått litet positivt med det, sista året på skit skolan och är även äldst haha. Nej orkar inte, vill inte men måste, BLÄÄ! Gå upp vid 6 imorrn och göra sig iordning och sen ta ut moppen för att hämta Amanda och sen möta upp Emssi och Lilly. Visst det ska bli kul och träffa alla vänner men mindre kul alla lärare haha. Får väl hoppas det blir ett år som går fort och snabbt så man kan fortsätta i livet, starta framtiden. GYMNASIE! Haha. 
 
Just nu ligger jag i sängen och myser med tända ljus och en lurvig ullen tuss till hund bredvid som snarkar. Ska se om min lilla älskling är social ikväll. Lyssna på lite Dani M och bara lugna sig lite, ska la snart slagga men känner mig egentligen inge trött men ska man upp tidigt så ska man.
 
Jag ska försöka blogga lite när jag kommer hem imorrn. Har ju mer tid nu, vart så upptagen att vara med Felix så har inte blivit någe bloggning, men jag har haft ett fantastiskt sommarlov alla fall. Tillbringat nästan hela med Felix och hans familj men det gör mig ingenting. Nej ska kolla fb och lite så sen sova tror jag. PUSS 
 
Ps: GODNATT OCH SOV GOTT!
 
 
Älskade cheesecake <3
 
 

2013-08-13
17:40:40

Lite tankar som flödar: Vänner
Vänner: Vilka är det man egentligen ska kalla för vänner? Ja menar jag har några vänner som säger att om en 'vän' lämnar dej eller sviker dej så är det ingen riktigt vän men jag menar, om det är första gången, denna vännen har aldrig svikit eller lämnat eller ljugit för mig förut. Det kanske bara var ett misstag, ska man förlåta den vännen då eller ska man konstatera att det inte var någon bra vän? Jag hade bara en bästa vän när jag gick på dagis och upp till 3:an ungefär. Sen växte vi ifrån varandra och hittade nya vänner. Jag säger inte att det är fel, men jag menar om man vart bästa vänner väldigt länge, sen i högstadiet känner man knappt varandra. Jag tycker bara det känns så fel. Jo sen fick jag väl många vänner, liksom sådana jag umgicks med och skratta med och ibland var med efter skolan men liksom sådana vänner kallar jag som klasskamrater. Visst jag hade en vän jag var med mest, vi var faktiskt bästa vänner, vi varje dag och allt. Sen gjorde jag ett misstag och det blev sig aldrig likt igen. Det var ett sånt litet misstag och jag miste min bästavän. Tänk att små misstag eller missförstånd som kan förstöra mellan två vänner. Det är ju hemskt egentligen, att det är så svårt att ge förlåtelse. Alla fall så i högstadiet sen igen fick jag mina två bästa vänner som jag har ännu idag. Vi umgås inte varje dag men vi litar på varandra och vi kan säga allt till varandra. Vi hittar på massa galenskaper men vi kan alla tre vara allvarliga. Vi ger varandra förlåtelse och hjälper varandra upp om vi faller. Är det och vara bästa vänner? Det är det va, för det känns som det. Eller vad är bästa vänner? En bästa vän, tänker den på dom/den andra varje dag, skriver varje dag och dom/den är varje dag? Eller kan dom klara sig utan varandra och inte höra av sig på flera veckor men är ändå lika bra vänner med varandra när dom väl ses eller pratar med varandra? Jag har ingen anning så ni får gärna svara på alla frågor. Det var veckans '' Lite tankar som flöder''
 
 

2013-08-13
15:04:54

Ta tag i livet och göra något bra med det!
Nu sista veckan innan skolan så ska jag banne mej ta tag i livet så det blir bra. Jag menar inte att det vart dåligt på sommarlovet eftersom jag umgås nästan hela tiden med den bästa i mitt liv, men jag måste få ordning på sömn och kost och träning. SHIT! Snart skola och jag är as trött, det har gått så förbannat fort eller vad säger ni? Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men jag ska försöka blogga oftare när skolan börjar, då har jag även nått att blogga om nu är det inte så mycket eftersom jag mest bara är med älskling och sover eller kollar Supernatrual haha. 
 
Nu ska ni få er en överaskning, jag är faktiskt hemma och det ska jag vara hela veckan. Jag gick upp vid 6 idag för olika andledningar men har inte sovit en blund sen dess. Kollar lite Supernatrual och vart ute med Lucky. Alla fall så ska jag baka cheesecake snart ! Jag är så förbannat sugen på cheesecake så det finns inte haha. Just nu dunkar jag musik men jag ska snart börja.
 
Imorrn sen ska jag vara med lilla Lilly. Vi ska väl hitta på nått, ut och åka moppe kanske inte vet jag. Sen ska jag väl gymma med Emmsii på kvällskvisten eller nått. Hoppas det blir en mysig dag imorrn alla fall. Sen på torsdag kommer lille älslingen hit och så är jag hundvakt och Royald och Lucky tills på fredagkväll. Det ska nog gå bra, jag och älskling får kolla film och mysa. Hihi, saknar han jätte mycket även fast vi sågs i Söndags men ändå det är obeskrivligt hur mycket jag älskar honom.. hihi :*
 
Nej jag ska väl göra cheesecake nu så jag bloggar senare. Lägger ut bilder. PUSS 
 
 
KOMMENTERA ;*
 

2013-08-10
17:17:34

Cannabus cannabus! BOM BOM ! :*
Jaja nu är det as längesen jag bloggade, jag vet! Jag kör ett mobilinlägg eftersom trollet har tagit internetet! ARGH! Alla fall så är jag hos lille älskli pälski nu, han mor då, inte gjort så mycket, vi hat mest chillat inne och jag har tagit massa nya bilder. Lyssnar på musik gör jag också så jag har det ganska bra. Imorrn blir det att plocka hallon med älskling och mammsen.

Igår var jag, Fillen, Kitty och Flizan hos Tina och Ulf. Grillade go mat och spelade GH och sjöng Sing Star. Vi hade det riktigr trevligt faktiskt. Skrattade och sjöng myclet mycket.

Jag kan inte fatta att jag vaknar samma tid varje dag nu i tre dagar i rad. Tio i Ett har det var nu i tre dagar i rad, det är inte klokt hahaha! Nej nu ska ni få nåra bilder sen så ska jag hitt på nu med trollet. PUSS



Dagens outfit :D



Vi är för söta, eller hur? ;)



Ny klänning som jag köpte i Stockholm :)



Ligger å tråkar i sängen ;)

2013-08-03
18:25:15

Norrtälje, for the win?....eller? :s
Asså ja, nu har jag vart i Norrtan nåra dagar. Åkt gokart idag med Sebbe och Simon, klart att jag förlora men ändå. Har vart på Edblands och skaffat mig lite smycken. FIN FINT! Btw Sebbe och Simon mobbar mig så snart sätter jag mig på en stubbe och ruttnar. Igår var det Urnedsättning, små ledsamt men sen efter det blev det mys på resturangen Antep. Go mat och go efterätt. Sen efter det EN BRA FILM! BIRGER OCH OLVERT! Sveriges bästa snubbar hahah. Poppcorn och chips, go dricka och fina skratt. Alla fall så nu ligger jag här i kusses säng och gör inte ett skit. Bloggar lite smått och dom andra små snubbarna bara mobbar mig. Jag saknar lille felix as mycket :( menmen träffar han på torsdag typ eller nått.. men saknaden är enorm! Alla fall så har jag snart kolla klart på andra säsongen av Supernatrual och då äre bara att börja på säsong 3 haha. Nej nu ska jag försöka vara social. PUSS
 
 
Smyckerna :)
 
 
Saknar pooldäcket på Gräddhyllan :(
 
 
Saknar PGO:n :(