DetDuInteVisste <3

2013-07-31
23:28:00

A dream for the weaker.
Ja nu äre så allihopa att jag är nu hemma igen efter ca en månad bosatt hos älskling, både tråkigt å skönt att komma hem menmen. Imorrn drar jag till Norrtälje och sen på måndag blire Stockholm med morsan. Det var väl därför jag åkte hem haha. Alla fall så sitter jag nu här hemma framför min älskade datorn och bloggar lite smått medans jag lyssnar på Nomy, min nya favorit! ♥ Nyss spelar Wow med älskling, gick väl så där, haha är kanske för trött för det just nu, + att jag måste köpa med en datamus... hatar verkligen att spela Wow på bärbar dator...
 
Aja ska väl berätta att jag har vart i Wadköping med Kitty och hennes systrar och sen Felix och Felicia såklart, myst ute i skogen med Felicia, Mamma, Magnus och Felix och hundarna såklart. Det var riktigt mysigt. Sen har jag och älskling spelat väldigt mycket Wow, RB och GTA, haahahah! Sen har det vart mycket mys och film och sen lite moppe åkning och nån promenad. Inte orkat gjort så mycket eftersom det vart så varmt. Var även i Örebro med mammsen och Älskling. Sen en sväng till Linde med mammsen också. Blir väl bio nästa vecka med älskling hoppas jag på.
 
Nej ska upp tidigt imorrn så jag ska väl stänga ihop datorn och gå och borta gaddarna. Hoppas det blir bloggning i Norrtan sen för jag måste få igång bloggen igen. Jaja blir nån bild sen blir det GODNATICH! PUSS
 
 
When I see you i want to cry. 
 
 
Jävlar vilken god sommarfrukost det var ;)
 
 
Hade mys med Kitty och Felic igår ;) haha 
 
 
Solade i flera dagar också MYS! 
 
 
Åkte till Örebro med älskling och Mammsen 
 
 
Färgade håret men blev ingen skillnad. Lovar att det blir skillnad nästa gång :D
 
 
 
 
 
 

2013-07-18
20:32:14

NU ÄNTLIGEN!!!!!!
Yeah, äntligen så har älskling kommit hem. Känns så underbart att ha honom hemma igen. Känna hans doft och hans beröring. Ååh underbart mohahah :* Jaja, blir en liten film kväll här i sängen med älsklingen och Lucky bubben. Just nu är min dutti pojk iväg å handlar och jag ligger här och chillar med musik och Lucky. Morsan åkte nyss härifrån. Hon var här och lämnade lite grejjer och hälsa på. Inte gjort mkt idag förutom att njuta av närheten av Felix. Legat i sängen och degat, käkat lite och sen inte så mycket mer haha. Häckat i soffan typ. Haft ont i magen och mått illa hela dagen.. smått med huvudvärk då och då. Bara jag inte blir sjuk menmen det är väl värmen som tar kål på mig. Btw så sola jag nån halvtimme eller vad det var. Aja nu ska jag nog lyssna musik och se om jag ska skriva en till del av '' Det är som poker och jag måste satsa nån gång'' var så länge sen och måste få lite mer ner skrivet. Ja vi hörs väl. Ska försöka blogga mer sen. PUSS
 
 
Ps: Jag har dåligt internet drf ingen bild :(
 
 
 
 
Jag fattar inte att du svek så. Gick bakom ryggen. Varför sa du inget?
 
Vad ska jag göra? Jag är liv rädd. Du säger att jag inte ska oroa mig men är det för tidigt? Är det lämpligt. Min vilja är stark för detta, men är din det?

2013-07-17
20:26:00

Känns som man har flyttat :s
Voj voj, känns nästan som att man bor mer här i Storå än i Koppis ju. Jag spenderar min tid mer här och Hytta än i Koppis ju. Det är väl för att det är så tråkigt i Koppis och här finns det alltid nått att göra ju. Älskling och dom kommer hem imorgon kväll så jag är väl kvar imorrn kväll också. Just nu så sitter jag i deras soffa med Baloo på ena sidan och Lucky på andra sidan haha. Moster och hennes barn har varit här idag och badat och solat och myst allihopa. Mamma kom även på slutet. Jag och Sebben spelade lite biljard och sen var dom tvungna att åka hem. Jag har även vart till tempo, blev tvungen att köpa toapapper och hundmat till Baloo haha. Ingen mjölk fanns det heller haha. Funderar på vad jag ska äta, tror jag är så onyttig och tar mig en kebebsallad eller kebebtallrik haha. Orkar inte laga nått själv idag haha. För lat för det, det har varit så förbaskat varmt och sen har jag varit lat hela dagen lång haha. Skönt ska det bli att sätta på en film sen och mysa ner sig under täcket med grabbarna grus och en godis skål! Riktigt mysigt! Nej nu är det bäst jag drar till Pizzeria Kungen innan det stänger. Jag bloggar lite senare. PUSS PUSS!
 
 
Baloobiz :D
 
 
Jag saknar min älskling <3
 

2013-07-15
23:57:00

Jag älskar er min änglar.
 
Emma Pettersson: Som en solstråle fördes du in i mitt liv när du började i samma klass som mej i sjuan. Kommer aldrig glömma vilken rolig morgon humor vi hade och alla underbara stunder med dej överhuvudtaget. Alla tårar, slag, krossade hjärtan, plåster, leenden, skratt, kramar och hemligheter vi har delat med varandra. Kärleken går och kärleken kommer men vänskap stannar för alltid och min kärlek och vänskap till dej är enorm! Du är som en syster, en ängel, min skyddsängel. Jag önskar du aldrig kommer försvinna från mig. Jag finns för dig i vått och torrt, ute sm inne och natt som dag. Vinter som sommar eller vår som höst. Spelar ingen roll, du kan höra av dig på vilket sätt som helst om det är något. Känslan av att jag kan förlora dej, NEJ jag vill inte ens veta av den känslan. Jag älskar dig syster, BFF och allt vackört som går! 
 
Karin Eliasson: Stjänan i mitt liv, alltid en gla' prick. Du får mig alltid att skratta. När du kom in i våran klass i åttan så visste jag knappt vem du var men nu kan jag dej nästan utantill. Du var som den sista pusselbiten i mitt liv för att alltid skulle bli alldeles perfekt. Alla skratt, galenskaper, killar, röjningar, tårar och sönder slagna hjärtan. Vi slumpar tll det och gör nått, vilka galenskaper som helst gör vi. Alla våra Linde röjningar och Köppis röjningar. Vill aldrig förlora dig, förlorar jag dig så brister allt annat också. Gråter den ena så gråter den andra och skrattar den ena så skrattar den andra. Det är så svårt att beskriva dig för ord räcker inte till. Är det nått som hänt så kan du alltid plinga till mig eller om du bara vill prata. Vilken årstid som helst, vilken tid som helst! Ja som sagt NÄR SOM HELST! Jag älskar dig syster, BFF och allt vackört som går!
 
Svenné och Lassé: Jag älskar er gubbar! Ni får mitt liv att fungera. Tillsammans klarar vi allt. gud vad med dumheter vi gjort tillsammans. Så mycket galenskaper med ännu mer underbara och oförglömmliga minnen. Jag har äntligen hitta mina bästa vänner. Dom som jag kan lita på i vått och torrt. Dom som håller käft om allt, vad det än gäller. Vill aldrig förlora er gubbar. Hälsningar från en väldigt lycklig Janné!
 

2013-07-15
23:32:49

Maraton bloggning, eller inte! FAN FÖRLÅT!
Okej, okej förlåt att jag inte har bloggat på jätte länge. Jag har verkligen haft fullt upp haha. Typ inte vart hemma ett jävla skit ju, nästan så jag skämms. Inte bloggat sen i söndags för EN VECKA SEN! Ojoj, det såg jag nu fyfan! Ska alla fall ta och passa på att berätta att jag har klarat moppe kortet! YEAH! 61 av 65 på provet så det gick skit bra. Så himla lycklig så nu är jag ute och glider på min skönhet nästa hela tiden haha.
 
Alla fall så i tisdags tror jag det var så drog jag te älskling på eftermiddagen, till Hytta blev det då och sova där. Träffa även Iduz och Martin då. Sen Onsdag så blev det att sova där igen. Minns inte riktigt vad vi gjorde haha. Jag har så dåligt minne ... menmen sen på torsdag drog vi hem till mig för att fira min namnsdag. Ellinor dagen var det i Torsdags som sagt och Ringmor och mormor och morfar kom hit också. Sen sov vi här hos mig den natten.
 
Sen på fredagen så blev det att dra till hans far och grilla, bada och mysa riktigt mycket. Har nämligen blivit ''skötare'' på Magnus moppe (Felix farsa) så jag får alltid låna den när jag är där. Så Algot kom också, vi åkte till Kalkbrottet och badade. Juste vi va vid Kalkbrottet och badade i Onsdags så var det haha. Alla fall så i Fredags då badade vi där och sen drog vi tre till Karins moster och badade Jacuzzi. Fan vad härligt det var, mys med vänner och älskling i en Jacuzzi som det var 35 grader varmt i.
 
Sen i lördags så blev det mest massa mys hemma, visst lite moppe åkning också men annars massa mys. Sen igår, söndag så åkte min lilla älskling till Kiruna för att bestiga Kebenekeise. Visst kul för honom (men jobbigt) alla fall vad det ser ut som på fb så verkar han ha kul med sin far och hans fars kompis men jag saknar han som fan! Aja, måste klara mig utan honom till typ fredag, får alla fall låna moppen och lite så.
 
Igår när dom hade åkt så var jag och Felicia (Felix lillasyster) och Baloo (hunden) helt ensamma. Vi hade det jätte mysigt. Åkte massa moppe alla fall, sen badade vi och basta. Felicia fick bada Jacuzzi hos Karin och sen vart det massa mys framför film med göööördis! Sen idag så var det bara å käka lite och sen gick jag ut med Baloo och sen kom Kitty (Felix mamma) och hämta både ungen och hunden så då blev man helt själv på Gräddhyllan. Medans jag väntade på mamma så städa jag lite och vattna blommer och dunka musik. Riktigt mysigt så blir nog att dra dit imorgon också hade jag tänkt. Leka lite med Baloo, bada och basta kanske också. Ja alla fall nu har ni fått en riktigt uppdatering.
 
Jag ska försöka blogga oftare nu när jag ha internet vart som helst. Ja nu så har alla fall mina kusiner kommit till koppis så jag har nått å göra medans älskling är borta. Var ute och åkte med Sebbe för nån timme sen. Riktigt mys och sen träffade jag emmssi en snabbis. Nu är jag alla fall hemma och lyssnar på Felix Spotify lista haha. Riktigt intressant vad han lyssnar på ahhah! Ja ska nog sova nu, har sovit dåligt i flera nätter nu. Sova bort tiden vill jag göra så hjärtat mitt kommer hem fortare. Ska försöa blogga imorrn. PUSS OCH GODNATT!!
 
Fick stå å vänta på tåget med Felicia på moppen..
 
 
Älskade Karin sen i Fredags när vi badade Jacuzzi! haha! :D
 
 
Jag och PGO:N haha, Magnus moppe. När jag är ute och glider men där väntar på att Felix och Algot ska bli klara för att åka till Kalkbrottet.
 
 

2013-07-08
01:09:14

Bästa födelsedagen på länge!!
Ja det var nog den bästa födelsedagen igår som jag haft på länge. Underbart folk, riktigt fina och roliga presenter och riktig go fika! Bada och chilla vid Poolen på Gräddhyllan hela kvällen igår och nästan hela dagen idag, hoppas man har fått lite bränna på sig. Tänk nu är jag tammefan 15 bast! Det känns sjukt hur fort tiden går. Känns som jag var 13 igår typ. Nej usch, alla växer så fort, hinner knappt med mig själv. Nej imorrn har jag som sagt moppe provet. Läst ut boken idag och klarat sluttestet på datorn och en till repetition! lagom trött nu är jag också, blev inte mycket sova natten som var till idag men det var riktig go mat igår också, grillat och sen det bästa av allt, VATTENMELON!!! Haha jag bara älskar det!! Nej nu smsar jag med lille plutten min men ska snart sova om jag ska vara pigg till provet imorrn. Slut på batteri i datorn också så måste stänga av nu men GODNATT OCH SOV SÖTT ALLA UNDERBARA! PUSS
 
 
Innan vi åkte till Gräddhyllan igår så var jag å mamma på Ica, hon skulle till blomsteraffärn så jag och LuckyBoy chillade i bakluckan, Fan vad alla glodde hahahaha!!
 
 
Jag och min älskade hund på min födelsedag! Jag älskar dig Lucky! <3
 
 
Jag var även å fixade as fina naglar hos Evelina. As fina och as nöjd blev jag, Gelé naglar. En har lossnat men fixar nog den på torsdag. FINA VA??
 

2013-07-04
22:44:28

John Blund, vad gör du här redan???
Nu verkar det som att John Blund är här. Får väl stänga ihop datorn och tvätta ansikte och lägga sig då, men var sociala alla fall! 
 
Instagram: Toonten
Kik: Toonten
Fb: Ellinor Tönten Norrbacka.
Path: Ellinor Norrbacka
 
Va social med lilla fia här.
 
PUSS OCH GODNATT ALLA SÖTA. JOHN HAN HÄLSAR ALLA GODNATT <333333333
 
 
Jag älskar dig Felix.
 
 

 

2013-07-04
21:12:12

Lite tankar som flödar: Vikt.
Jag kan ha väldigt mycket tankar bland mina dagar i mitt liv, jag tänkte att jag kanske ska ta och dela med mej av det så jag ska börja med något som heter. ' Lite tankar som flöder' Ska försöka få in nått varje vecka med oftast olika ämnen. Hoppas ni gillar det och kan få tankeställare. Kommenterar gärna om ni tycker nå annrlunda eller har svar på vissa frågor jag undrar över. Idag är ämnet:
 
Vikt:
Jag menar, bara för att man har några mer kilon på kroppen än vad en ''perfekt'' människa har så är man helt plötsligt så mycket sämre och fulare. Är det rätt att dom blir mobbade, fast det egentligen är dom människor med mer mull på kroppen som är vackrare än dom som är av skinn och ben. Om en tjej som är 15 år går runt och säger att hon är tjock och måste banta fast hon bara väger 65 kg. Det är fel, hon är helt perfekt som hon är. Det finns ingen normal vikt, herregud om det finns en normal vikt vad är det då? 20 g kanske? Tycker inte att man ska kalla nån tjock bara för att hen inte kan ha vissa kläder eller för att det kanske är lite mer kärlekshandtag på vissa människor. Det är affärer som hela tiden ska ha perfekta former. Vissa affärer kan inte ens vanliga ungdomar i dagenläge handla i. Det ska vara S eller nått sånt, små i storlekar, en L är som en S. Smala lår och smal midja nästan hela tiden. Det är mycket sånt som får ungdomar att vilja banta, gå ner i vikt eller svälta till och med. Det är även modeller, dom ska ha värsta strandkroppen men om man går på en strand, är det många som ser ut så? Jag menar förr i tiden visade det sej att dom som hade mer mull på kroppen var rikare. Då var det ju positivt, idag är man bara orolig för diabetes, lättare cancer och massa andra sjukdomar och blodpropp och grejjer. Är det verkligen så vi ska leva i dag? Att inte kunna va nöjd över sig själv för att man är rädd över att blir sjuk? Vissa föds med några fler kilon på kroppen, dom ärver det och det kan dom inte rå för, dom är fortfarande en människa som ska respekterars som vilken människa som helst. Som en väldigt älskad människa berätta för mig igår, jag har levt i 15 år snart, denna kropp har jag byggt upp på 15 år, varför plocka bort bitar av den då? När det faktiskt finns människor som accepterar min kropp och inte bara den, min insida också. Visst det kan hända att det finns en vikt som är lite väl mycket för att man ska må bra. Som blir övervikt eller som dom kallar det, Fetma. Jag är smalast, jag är inte heller enormt överviktig men jag har mull på kroppen, nått att ta i, gör så jag fryser mindre på vintern. Håller mej längre om jag skulle svälta. Det finns så mycket positivt med att ha mull på kroppen. Jag kanske inte är bäst på att tänka positivt med mullet men jag försöker alla fall och det tycker jag alla andra ska göra. Jag har inget emot folk som har mindre mull men ni som har det, lägg på er mull, för det är riktigt gull ;) Det var mina tankar idag. Vikten är viktig, kondition och kost men överdriv inte. Du duger alla fall! 

2013-07-04
19:45:57

JAG ÄR SNART HELT OCH HÅLLET FULLBORDAD
Yes, snart är jag helt fullbordad. På måndag förmodligen. Då är man 15 bast, moppe kort (förhoppningsvis), datorn tillbaka och en underbar pojkvän. Ja det finns nog inget bättre än att känna ungdomen blåsa genom håret, vet att man har kärlek, familj och vänskap. Pengar är bara en bonus.
 
Som sagt så har jag moppe provet på måndag. FETT NERVÖS! Ska plugga lite snart. Klarat testerna på datorn och har lite å läsa bara. Sen är det klart. Sen får jag köra. Om jag nu klarar det men det hoppas vi på. 
Det bästa av allt innan provet, JAG BLiR HELA 15 BAST PÅ LÖRDAG. Två jävla dagar kvar sen är man 15, köpa energidryck i högar blir det då haha. Kommer nåra vänner på kvällen men vuxenkalaset blir på eftermiddagen. Starffmyndig, Byxmyndig, Energidrycksmyndig, Moppemyndig, ja nästa som står på listan är ju Övningskörningsmyndig och Alkoholmydig ;) haha ja nu var jag väl rolig, inte så långt kvar till min lilla sötis blir 18. 
 
Jaja, har just städat lite, visste inte att det var så dammit!! Mamma bakar lite kakor och det gör förmodligen mormor också för det skulle dom göra till mig tills på lördag. Dom som är så snälla eller vad? Sen blir det lite plugg och käka sen datorn, kanske städa lite till och sen slagga.
 
Har som sagt inte bloggat på as länge. Jag  har sovit hos älskling, utan dator, sen i fredags förra veckan. Kom hem igår och orkade inte blogga då haha, men nu har tyvär han åkt hem så jag fick lite tid över att blogga eftersom jag vill uppdatera mig lite. Jag och Felix har bärgat hö hos Tina och Ulf, Fiskat, Badat (mitt första dopp i år *ASSTOLT*), käka pizza, åkt moppe, vart med Algot, Lamu och Linnea, barnvakt, vart vid kalkbrottet, grillat, gått från Storå till Hytta och sen massa massa film haha. Mysigt har det varit, kul har jag verkligen haft. Han sov hos mig från igår till idag och då har det bara vart film och pratstunder. * I LOVE TALKTIMES* Alla fall så är det 1 månad idag. *KÄR* Haha inte så as mkt men känns som vi känt varandra i hundra år, allt känns bara så underbat. *LER*. 
 
Jaja jag ska väl plugga å käka nu. PUSS
 
Bärga hö.
 
 
Mys i älskling tröja