DetDuInteVisste <3

2013-02-27
13:58:25

Voj voj


Upp och ner, ner och upp.
Har jätte tråkigt på idrottslektionen. Alla andra barn kör nå stuffs. Själv har jag ont i arslet för jag att jag sitter på nå trä bänk. Nej nu ska jag kolla lite hur det går för emmsii. PUSS

2013-02-27
07:54:54

Torka dina kinder älskling, jag dör för dig.
Snart skola. Imorgon ska älskade kusin med till skolan. Lite trött idag eller ja, inte så lite heller. Lyssnar på Syster sol och General knas medans jag sakta lider för att jag ska ta mig upp från soffan för att gå till skolan, JAG VILL INTE! WÄÄH! Menmen vi är inte barn längre så jag måste iväg, skulle vilja vara sjuk bara idag eller nått. Jag är snuvig och huvudvärk så egentligen borde jag få göra det hehe. Nej nu ska jag vandra. Ska se om någon vill möta mig. PUSS 
 

2013-02-26
16:22:29

Bajja ner er!

2013-02-26
15:35:59

Helt plötsligt var rummet städat.
Före:
 
Efter:


2013-02-25
21:40:30

Go' mat!



2013-02-25
18:49:37

Syster sol.... osv

2013-02-25
18:18:42

Broder del 2

2013-02-25
07:43:17

Du måste flytta på dig.
 
 
Godmorgon allesammans!
Kollar på MTV breakfast club på MTV just nu och mamma sitter i soffan med Lucky. Ska till barnen idag för sista gången, wäääh! Jag ska bjuda dom på chokladbollar och lite så. Först blir det att vara ute en sväng och sen fika lite hoppas man väl på. Nej nu ska jag vara socail med mamma. PUSS

2013-02-24
10:22:26

Alcohol.
Känner att jag behöver lite energi och det får jag ju från musik så här får ni en riktigt bra låt.
 
The Cataracs – Alcohol Remix
 
Den typ äger hela stället haha. Nej vet ni va jag börjar få en sju helvetes huvudvärk. Känns som att jag blivit överkörd av sjuhundra elva tjurar på en traktor. Nejmen jag har lite tråkigt och lite skriv i fingrarna. Har inte fixa Word ännu så kan ju inte skriva av mig någon annanstans än på bloggen. Visst det fungerar väl bra men liksom jag kanske inte vill att alla mina känslor och tankar kommer ut här på bloggen så alla kan se. Jag är inte feg men vill inte dela med allt. JAG ÄR EGO! Haha nejdå men nu ska jag vila en stund så vi höres och synes och hoppas ni har lika ''fin'' söndag som jag. PUSS


2013-02-24
09:42:01

Söndag.
Idag är det den icke välkomnande söndagen som jag INTE har längtat efter. Ska baka idag, chokladbollar, ca 100 st. För att imorgon är det måndag och det är sista gången jag ska praktisera på förskolan/fritids så jag vill ge barnen och allihopa något gott. 
 
Sen söndag, idag ska jag och Jocke förmodligen färga håret. Jag kanske ska göra älsklingen lite vacker till skolan imorn också, om han accepterar det såklart haha. Han stack nyss iväg och skruva lite så jag sitter i fotöljen och har ingenting att göra. Mamma ligger i soffan med Lucky i knä och tar sig en tupplur. 
 
Som sagt det är söndag och man kan bara slappa. Kusinerna kom igår så man var väl och träffade dom också. Så skönt att se dom igen. Saknat dom riktigt mycket + att dom ska vara här en hel vecka så det är riktigt roligt. Sebbe ska förmodligen med till skolan på torsdag. Ska snacka med våra rektor om det. Ska spela monopol och grejja och mojja. Så mysigt att ha dom här igen. 
 
Nej nu ska jag redigera några bilder och länka lite music! Så PUSS!
 

2013-02-23
15:39:51

Humor
En kvinna kommer hem och säger till sin man: 

- Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft alla dessa år? Nu är den borta! 

- Ingen huvudvärk längre, frågade mannen. Hur gick det till? 

- Eva rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag skulle ställa mig framför en spegel och säga: "Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk..." - Det fungerade! Huvudvärken är borta! 

- Det är ju fantastiskt! Grattis!

- Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen dom senast åren. Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det?

Mannen gick med på detta. Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger: 

- Rör dig inte, jag är strax tillbaka. 

Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr. 

- Wow, det var ju fantastiskt! pustar kvinnan

- Rör dig inte, jag är strax tillbaka. 

Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, och dom älskar ännu en gång. 

- Wow, det var ju ännu bättre!!! stönar kvinnan

- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.

Efter det går han in i badrummet igen. Kvinnan som nu är extremt nyfiken på vad han gör där inne följer tyst efter. Hon ser honom stå framför spegeln och säga: "Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru..."
 
 

2013-02-23
15:35:46

Mammas mat är bäst i värlen!

2013-02-22
17:36:48

This is my life

2013-02-22
12:56:24

Tant kväll!
 
Jamän, igår hade jag min förtidstanter här på middag och skojj. Gjorde tre rätters åt dom och jag hoppas dom gillade det. Haha dom sa det alla fall och då får man ju hopppas på det med. Gjorde lite Harlem Shake, Kollade film och mös. Skrattade gott och fick en riktigt trevlig kväll tycker jag. Jag vet inte hur dom andra tyckte men jag tyckte det var grymt trevlig. Nästa tant kväll blir väl hos Emssi eller vad säger ni tanter?
Tack för att ni kom Nora, Emma och Lilly!
 
Snart kommer mamma hem så då blir det att laga pannkakor och äta lite gott. Senare smita iväg till Kommunhuset med älskling och sen kanske det blir bowling ikväll sen. Hoppas att det blir kul det med.
Bloggar senare får vi hoppas på. PUSS

2013-02-22
11:53:02

Harlem Shake Kopparberg!

2013-02-21
11:38:45

Orsa
Som sagt så var jag ju i Orsa från Fredag till Måndag. Jag och Jocke var på Speedweekend och vi åt på Daisys. Tittade mycket på filmer och var ute och träffade roligt folk! Här kommer några bilder. Jocke gick vild med kameran haha. PUSS
 

2013-02-19
17:38:04

Fortsättning följer: Orsa
Ja som sagt har jag vart i Orsa sen i Fredags. Kom hem igår. Bilder och sånt roligt kommer imorgon eller senare ikväll. Har inte orken just nu efter som jag ska kolla film med min huvudvärk. Just varit ute med Lucky och ja jag vet att jag är dålig på att blogga men jag gör så gott jag kan. Jaja vi höres och synes. PUSS
 

2013-02-19
14:44:00

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Del 2.
 
- Hej allihopa! Kan jag får be om er tystand tack, säger vår lärare Birrran. Hon kallas för Birran men heter egentligen Birgitta. Hon är en riktigt gammal tant tycker alla och det är konstigt att hon får jobba kvar här. Hon har rött och krulligt hår, oftaste kjol och kofta. Röd, brun och orange är de färger hon brukar använda men hon är ändå snäll på ett vis. 
- Idag har vi en ny elev som ska börja i eran klass.. börjar hon och hela klassen håller andan.
- Han heter David Karlsson och jag vet ju att eran klass är så duktig på att välkomna nya elever så jag hoppas ni tar hand om David. Jag lägger ett förtroende hos er nu alla ungdomar, säger Birran med ett leende. Precis när hon pratat klart stiger en lång kille innanför klassrummets dörr. David Karlsson är lång och kraftig, inte tjock eller nått men ganska muskelös, ser ut att vara väldigt stark. Han har svart hår som ser lite till ruffsat ut och gröna snälla ögon som sveper över hela klassrummet. Han har en svart t-shirt med något slags vitt tryck på, svarta jeans och ett par vita sneakers med knall gröna skosnören. 
- Tjenare allihopa, jag heter David och jag ska börja här och så vidare ni vet. Finns det en plats här någonstans eller? säger han med en lite hård men ändå snäll röst.
- Ja det finns ett tomt bord bredvid Michelle där nere, säger Birran och pekar på det halvmåns formade bordet som står bredvid mig och Felicia.
- Man tackar och bockar! säger han ganska högt medans han vandrar fram till bordet och sätter sig på den gråa stolen. 
- Han är bra snygg hörru, inget ragg du ska satsa på eller? viskar Felicia lite retsamt i örat.
- Haha du är ju rolig du också, han ser ju nästan ut som ett emo, men såg du ärret han hade på halsen? fnissar jag lite.
- Jo jag såg det, sa Felicia och svarar sedan på sitt sms hon nyss fick från henne pojkvän Johan.
Jag och Felicia har typ känt varandra i 4 år snart. Hon började i vår klass då från att ha flyttat från Jönköping upp hit till Borlänge för att båda hennes föräldrar dog i en bilolycka. Hon har flyttats runt i olika fosterfamiljer men har nu äntligen hittat den rätta familjen och levt där i 4 år. Felicia och jag är helt olika, hon älskar verkligen att kolla in killar och fixa ihop olika människor, festa och röja runt medans jag är en tjej som bara ligger hemma framför datorn. Vi är ändå bästa vänner och gör det mesta tillsammans. Nu har Felicia pojkvän så hon håller sig borta från partaj och sånt. 
 
Väl efter lektionen har vi långrast, en halvtimme så jag och Felicia gör som vi brukar och springer ner till fiket på stan och tar oss en Chai Latte och en bit kladdkaka. Sen när vi minst anar det så kommer det någon och sätter sig bredvid oss och det är inte vem som helst heller. Det är David, den nya killen i klassen. 
- Tjenare tjejer, vad käkar ni för gott då? frågar han oss samtidigt som han dricker sitt kaffe.
- Tja, sa vi samtidigt med Felicia fortsätter snabbt.
- Vi tar oss en lugn Chai Latte med en azum Kladdkaka till och dudå? frågar hon lite kaxig.
- Chilla bruden haha. Är det inte ni två jag sitter bredvid i klass rummet på Brigittas lektioner? frågar han och skrattar lite försiktigt.
- Jo det är det och hon kallas Birran, klämmer jag fram med ett leende på läpparna.
- Jaja, det är du som är Michelle va? Vad heter din polare då? frågar han och tar en tugga av sin räk macka.
- Jag heter Felicia och Michelle kallas för Micke och jag kallas för Flis, kom ihåg det! säger Flis och fräser nästan.
- Flis sluta vara så elak och hälsa som vanligt folk istället, hör vi e bekant röst bakom oss. Där bakom oss står Sophie. Sophie är min och Flis bästa vän men för två år sen flyttade hon till Usa med sina föräldrar för hennes pappa hade lyckats fått jobb där i Usa på en advokatsfirma.
- Sophie!!! skrek jag och Flis samtidigt och flög upp från stolarna och kramade om henne så hårt det bara gick. Sophie kramar hårt tillbaka men släpper sen för att titta på dom.
- Ni har förändrats bra mycket flickor, skrattar hon lite och tittar nyfiken på dom.
- Tack Soph men det har ju bara gått 2 år men du ser bara så vacker ut, säger jag och gråter nästan av lycka.
- Vill du också sitta och fika med oss? frågar Flis snällt.
- Ja skulle gärna vilja men jag hinner inte, jag har massor av saker att göra här i Borlänge men jag har samma nummer så bara ring om ni vill ses mer, säger hon och ler mot oss.
- Jaha okej men vi ringer väl efter skolan eller nått, säger jag och går och sätter mig vid fika bordet.
- Ja gör så men jag måste säga en sak och varna er för. Tiden är kommen, dagarna går. Luften är kall och gränsarna är nådda. Sophie suckar efter sista meningen och bara går. Vi hinner inte säga något utan vi är bara mållösa. Vi vet inte vad vi ska säga och den ändå som bryter tystnaden är David.
- Ja tjejer, det där lät inge vidare men måste säga att lektionen börjar snart så jag drar, vi ses brudar! säger han halv skumt och går han med. Jag och Flis tittade på varandra och jag tänker, Vad hände?..

2013-02-19
13:32:21

Hund.
Jag ska ut med hunden nu men ska blogga när jag kommer in. PUSS
 

2013-02-14
15:59:00

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Torsdag 14/2-15:
Hej dagbok eller något sånt. Hade tänkt att börja skriva i en sådan bok som dig. Min kära mamma säger att det är bra för huvudet och jag förstår inte riktigt vad hon menar men man kan ju ge allt ett försök. Jaha du kanske vill veta lite om mig. Jag heter Michelle Olofsson men alla mina vänner och lärare kalla mig för ''Micke''. Haha ja jag vet det är ett kill-namn men fan jag lyssnar ju på det. Jag är 15 vårar och jag fyller den 19 Maj. Jag har en store bror och en lilla syster och man kan ju säga att mina kära syster Nikki (11) är den drygaste jag vet haha. Oliver (19) min bror är nog nästan som min bästa vän istället. Visst jag kan va lite dryg mot honom men ändå han är ju min bror. Sen bor ju vi tre med våran kära och älskade mamma Agneta. Hon gör allt för oss, hon skulle kunna offra allt så hon är bara helt klart bäst. Våran pappa därimot behöver vi inte komma in på nu. Nej vet du va dagbok, jag måste rusa iväg till bussen så jag kommer till skolan men jag skriver i dig när jag kommer hem. Hejdå.
 
Jag skriver klart sista meningen och lägger ner den matt svarta dagboken i min vita låda på skrivbordet. Jag springer ner för trappen, klappar Oliver på axel och önskar han lycka till för han ska på en jobb interjuv idag, han skrattar lite gott och säger tack bakom mig medans jag rusar med raska steg in i köket där mamma står så glatt vid spisen med sitt vanliga morgon leende. 
- Hej älskling, sovit gott?
- Ja mamma det har jag finns det ägg kvar åt mig eller? säger jag medans jag tar fram en tallrik utan att ens jag fått något svar.
- Ja klart det finns, inte skulle jag glömma bort dig lilla gumman, säger mamma lika glatt som vanligt och slänger upp en slev ägg på min tallrik.
- Tack mamma, du är fan bäst, säger jag och pussar henne på kinden.
- Nu åker jag morsan men jag kommer hem till fem sen så ni alla vet, säger Oliver medans han kramar om Nikki.
- Ja gör så och lycka till nu min älskade son, vi kan höras efter interjuven sen va? säger mamma och tittar på han när han tar på sig sina snygga sneakers.
- Klart vi gör morsan, säger han med ett smile och fortsätter sen.
- Ja hörru Micke jag kan säga en sak idag alla fall, lycka till och ta hand om dig själv. Ring om det är något, säger han och stänger igen den röda ytterdörren efter sig. Nikki hoppar upp på köksbänken och tittar ut genom det stora fyrkantiga köksfönstret och vinkar glatt till Oliver som åker ut från husets uppfart med sin blåa och nya Saab.
 
Jag äter upp mina ägg och går upp för trappan för att gå till mitt rum och hitta några kläder. Jag tar på mig ett par svarta Jeans och ett rosa linne. Mamma ropar att det är kyligare ute idag och kanske blir regn så jag slänger på mig en grå luvtröja också. Jag skuttar ivrigt in till toaletten för att sminka mig ytterst lite. Jag har väl inte riktigt brytt mig så mycket om smink och sånt förut men jag känner mig ganska söt då och det är bra att känna sig söt säger mina vänner. Jag borstar mina tänder och går ner till mamma och Nikki igen. Jag är tyvär så illa tvungen att åka samma buss som min otroligt dryga syster men som tur så ska Nellie också hoppa på samtidgt som oss. Nellie är en barndomsvän sen dagis, vi umgås inte så mycket men vi åker buss tillsammans och smsar och pratar lite då och då men hon är en riktigt bra vän. Jag och Nikki säger hejdå till mamma och sätter på oss våra skor och kliver ut ur huset och går mot busshållsplatsen. Vi träffar Nellie och hon hälsar så glatt så. Sen kommer bussen och vi åker till skolan precis som alla andra dagar och tänk att ingen av oss kunde ana vad som skulle hända den närmaste veckan...

2013-02-14
15:26:01

Vi behöver dig, vart är du? Kan du komma hem?
 
Idag har de väl alla fall varit världens tråkigaste dag. En helt vanlig skoldag fast med världen rygg ont!!! Jävligt tråkiga lektioner och inte vart det bättre för att man hade ont i ryggen. Det ända positiva va att Wass's mamma och Wassen var typ världens underbaraste bara för att jag fick skjuts upp till skolan! SÅ SNÄLLT :')
 
Riktig bad ass tankar idag. Inga bra alls faktiskt. Uscha buscha. Dagens dag har varit skit men jag får väl hoppas på att det blir bättre när jag ska åka med mammsen te Ställdarn senare. 
 
Fan mig, lyssnar på depp musik och ska skriva av mig lite snart. Jag hade tänkt och skriva en berättelse men jag vet inte. Vad tycker ni? Hade tänkt mej en verklighetsbaserad..
 
Jaja nu ska jag ligga och frysa på golvet med rygg ont så jag nästan spyr och deppa till depp musik. PUSS

2013-02-14
15:20:43

För mig är du död.
 

2013-02-14
14:32:00

<3
Fonky Fresh – Välkomnar ljuset (feat. Kewd )
 

2013-02-13
16:22:16

Fest i värmestugan!
Ja idag har det som sagt vart Friluftsdag och det blev (vad man kan kalla det för) fest i värmestugan. Jag och Mandiz, Nora och Amanda satt typ hela dagen i stugan. Folk kom och folk gick. Matti, Jonte, Albin, Jacob, Emma, Cornelia, Tanja, Joel, Kevin, Emil och många fler! Tyvär så kom det tre bussar med elever från Engelska skolan i Örebro så Stugan vart ju över full men vi från Kopparberg överröstade dom så vi vann minsann. Sanning eller konsekvens, '' Jag har aldrig'' och fråge stund blev. Massa smaskande och skratt. Redbull och hela skiten eller vad man ska säga. Kollade lite på när bebbis pojkarna åkte i backen annars så satt vi bara inne. Gick på toa några ggr eftersom vi drack så mycket vätska. Haha kul kan man ju säga att vi hade alla fall. Ingen tvekan på det. Dom som åkte och så var jätte duktiga och nästan så man blev lite sugen själv men får inte när det gäller min fot. I slutet stog jag, Mandiz, Anton och Julia å kommenterade  alla som kom till liften i stora backen haha. Det var inte så tokigt det heller men det som var mest chill det varpå g hemmåt. Jonte, Albin, Jacob, Becca, Amelie, Jack, Amanda, Mandiz, Nora och jag, vi fick en hel buss för oss själva med Martinsson! Haha så jävla azum, allsång och hela skiten. En riktigt bra dag ändå även fast man tänkte vara sjuk haha! Några olyckor inträffade men det gick bra sen.
 
Nu ska jag lyssna på musik och vänta på mamma. Vi ska åka och hämta gym korten idag. Kanske ska gymma imorrn eller på fredag/lördag. Beror på om jag ska åka norrut i helgen. Annars ska jag kanske dansa på fredag. Så länge sen och Streetdance ska det va med haha! Ja nu ska jag vänta på morsan. PUSS
 
 

2013-02-13
15:42:34


2013-02-13
08:24:35

Friluftsdag!



2013-02-12
13:35:04

Plutten



2013-02-12
07:42:10

Du kommer att finnas fast inte nu idag.
*Tiden läker alla såren*
 
Ja typ hej. Skola snart då och jag får fan hoppas på att den slöa fan till Jonte möter mig haha. Så tråkigt att gå själv. Idag är jag jävligt trött och har mensvärk som en jävla kossa. Förlåt för språket men mår piss tack vare mensen!! Lyssnar på lite lugnande musik just nu så jag kan vara lugn till skolan. Har just tagit lite bilder så kommer upp snart. 
 
Fettdagen! - Ja, jag kommer inte riktigt ihår vad dagen heter men man får äta massa semlor idag alla fall. Efter skolan ska jag till Ica och köpa lite semelbullar och göra några semlor hemma sen tills mamma och Jocke kommer hem. Det är väl snällt att göra semlor till dom elr? 
 
Konstatera - Idag har jag konstaterat att jag faktskt har blivit mycket bättre på att spara pengar. Förut gick tusenlappen åt på 2 dagar nu har jag 600 kvar ungefär. Haha, känns ganska chill att ha barnbidraget för sig själv, typ!
 
Nej nu ska jag göra mej mer iordning till skolan. PUSS
 
 

2013-02-11
15:57:10

Blöja.
(ingen bra rubrik)
 
Aha, förskolan idag då, gick faktiskt bra och inte lika trött som jag brukar vara. Sen kom Lucky och nu har han och jag kollat på en film tillsammans. Älsklingen kommer snart och käkar lite mat och ska se om man kan få lite mys bara för att liksom. Om han drar igen då vette fan vad jag ska göra men om han är kvar så ja, då hittar väl vi på något. Jag kanske ska ta och baka någonting !
 
Nej hörrni nu ska jag kolla lite på en till film. Ha det så gött så bloggar jag senare. PUSS
 
JAG STÖR MIG PÅ ATT BILDEN ÄR GAMMAL MEN DEN ÄR FAN FIN!

2013-02-11
07:14:26

Godmorning!
Hejhej typ elr nå haha. Snart blir det förskolan för min del och skolan för alla andra. HAHA! Nejmen asså godmorogn, här sitter jag i köket och dricker min oboy som jag egentligen inte ska dricka och lyssnar på Last Resort med Papa Roach. Ska snart klä på mig lite kläder och dra på ett lager puder så det fula acnet inte syns och sen blir det att vandra till förskolan och va med alla barn! Idag tror jag att vi ska jobba i Trulle boken för barnen ska ha Frilufsdag imorgon (tisdag) så då behöver vi nog inte gå någonstans idag. Nej nu ska jag göra mig iordning. Jag kanske bloggar senare. PUSS
 
 
SNACKA OM GRYMT GAMMAL BILD!

2013-02-10
21:14:56

Humor
En ung söt flicka kom cyklande till affären. Hon parkerade cykeln utanför och gick in för att handla. Medan hon var inne i affären ramlade hennes cykel omkull. En ung kille som står utanför affären med sina polare, ville vara lite kul, så när flickan kom ut ropar han:
-Öhhh bruden, cykeln svimmade visst...
Flickan svarade blixtsnabbt:
-Jadu grabben, det skulle du också gjort om du varit mellan mina ben i över en timme!!!
 
 

2013-02-10
19:03:14

Typ förlåt så himla mycket.
Jag har bara mobilbloggat i två dagar nu och det ber jag typ sådär lite om ursäkt för. Har väl inte vart så uppdaterande nu eftersom jag har haft andra saker för mig på helgen. Myskväll, gjort sysslor och grejjer men ändå rätt skön helg igen. Imorgon måndag igen och det är näst- sista gången jag är hos barnen. Lite tråkigt är det väl.. missar så mycket i skola det är därför. 
 
Jag mår ovanligt bra även fast jag är i lingonveckan haha. Älskling var på rallyt igår ju så jag hade lite mamma tid igår. Det var riktigt mysigt. Vi var i ludvika och chillade runt.
 
Om jag klarar att gå ner 3,5 kilo på 3 månader så får jag äntligen ta navelpiercing och jag längtar så mycket. Får den typ till skolavslutning. Jag tycker det är vackert och blir fint till sommarn då hehe. Man kan ju har riktigt fina smycken i naveln och sen nästa vecka eller nå blir det fler hål i öronen och på mamma också.
Jag har ju börjat mitt sundare liv. Mamma ska ringa Lyftet idag och sen har jag ju hunden jag är ute och går med. Nyttigare mat och typ inge läsk och godis. (undantag ibland med energidryck). 
 
Nej nu ska jag sitta här och vänta på att sims 3 ska bli nerladdat. Hoppas det är klart snart. Ha det bra. PUSS
 

2013-02-09
11:47:15

På g te ludervika!



( schnee och gammal bild men saknar mitt hår )

2013-02-08
23:02:08

Godnatt!
Ja ni ska veta att jag har haft en jobbig vecka. Mycket jobb och mycket plugg. Stridit med kroppen och psyke hela veckan och nu äntligen helg då jag kan ta lite ledigt. Imorgon åker Älsklingen på Svenska rallyt så idag sov han hemma så det blir ensam i sängen inatt. Lite ensamt tyvär menmen han sover väl förhoppningsvis här imorgon kväll hihi. Spelar just nu in en film som jag ska se imorgon med mamma, Roadtrip heter den. 
 
Idag efter skolan så har jag och Jocke haft det riktigt trevligt och mysigt. Först lite mys och sen några trevliga timmar med Disney monopol haha! VI hade riktigt kul och skratta och kunde umgås riktigt bra. Längesen vi hade så trevligt tillsammans. Fast lite speciellt eftersom det är det 8:nde idag då vi vart tillsammans i 15 månader. 
 
Nej nu ska jag gå och lägga mig med sprängande huvudvärk. Hoppas jag kan sova för man för man får ju alltid hoppas annars blir morgondagen så jobbig om jag är trött och ska till Luvika med mamma. Nej nu säger jag godnatt till er alla och hoppas ni sover gott och inte drömmer några mardrömmar. PUSS
 

2013-02-08
07:53:07

I have loved you for a thousand years.
 
I love you Joacim 

2013-02-07
19:47:52

Tillfällig header tills jag orkar göra en annan.
        ya

2013-02-07
18:14:41

Mat på g.




2013-02-07
17:06:33

Ork.
Jag orkar inte.
 

2013-02-07
13:07:10

Gäng araber 2









2013-02-07
13:05:31

So plugg.
Ni är ju som ett gäng araber.



2013-02-07
10:06:07

Old red.

2013-02-07
09:54:36

Fysik lektion




Lucky <3

2013-02-07
07:54:10

Godmorgon
Ja typ hej och godmorgon. Snart bär det iväg till trökiga skolan. Inget roligt idag på schemat vad jag vet. Vanliga tråkiga lektioner och efter alla tråkiga lektioner blir det att plugga tråkig So!... Fast juste jag skulle duscha hunden och det kommer bli roligt haha, för han tycker egentligen inte om det så han sprätter och grejjar haha. Just nu ligger Lucky och sover på fårskinnet. Vi ska snart få skjuts av morfar, jag till skolan och Lucky till morfar! Jag har typ den snällaste morfarn som finns!
 
(Ska försöka uppdatera lite mer.)
 
PUSS
 

2013-02-07
07:46:39

The A team!

2013-02-06
16:58:41

I take the breath away.
 
 
Lite bra musik så här på eftermiddagen! 

2013-02-06
16:21:13

Hardcore
Yeah, vad hardcore man är, gått i skolan hela dagen och t.o.m idrotten! HA GAY! Jag har bara så förbannat tråkigt nu efter skolan. Jag ska egentligen plugga men såååå tråkigt! + att ingen ville följa med mig hem!...
 
Ska ut med lille Lucky om en halv timme eller så. Ska kanske gå en längre vända då. Kanske Finnhyttan runt, ska se om nån liten söt cheykompis vill med haha. Så längesen man umgick med en kompis bara. Pojken bor ju nästan här, men iförsig är det ganska mysigt hehe! 
 
Sitter och diggar lite lugn och svängig musik. Riktigt mysigt och sen en hund i knät. Ska se om man ska få i sig nå gött i maggen också kanske och sen vandra ut i ''mysigt'' väder haha. Jag är bara lite så där glad och myssjuk just nu. Humöret går upp o ned haha. 
Nej nu ska jag grejja lie. PUSS
 

2013-02-06
14:02:56

Idrott




2013-02-06
08:00:14

Dagens Outfit!

2013-02-05
20:58:30

Gangnam style natt!
Nu ska jag sova. GODNATT! PUSS!
 

2013-02-05
20:30:00

Humor
Jag hade precis satt mej ner på en offentlig toalett när jag hörde en röst från båset brevid mig som sa:
-Hej, hur mår du?
Jag brukar inte snacka med främlingar när jag sitter på toa, men jag svarade i alla fall:
-Jo då, jag mår väl bra.
Den andra killen sa:
-Vad har du för dej då?
Vad var det för dum fråga, tänkte jag men svarade:
-Jo, jag är ute och åker en sväng med bilen.
Det enda jag hade i tankarna just då var att bli klar så fort som möjligt så att jag kunde gå därifrån. Men så hör jag att mannen i båset brevid ställer en ny fråga.
-Kan jag komma över till dig sen?
Hm, tänkte jag, det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarade jag ändå:
-Njae, det ska komma förbi några från jobbet senare så att det går nog inte så bra idag.
Då säger killen brevid:
-Du, kan jag ringa upp dej senare. Det är nån idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dej.
 

2013-02-05
20:29:42

PicMonkey UPGRADE!

2013-02-05
19:50:58

Talk you down.

2013-02-05
18:03:01

So sick on love songs.
 
Orkar inte redigera

2013-02-05
17:09:29

Änderna attackerar!





2013-02-05
07:53:18

Äckel skola nu, usch!!
Ja nu blir det skola. USCH! Vill inte för jag är så trött på att gå i skolan men som sagt så är det denna vecka och sen nästa vecka och sen är det sportlov och då är det inte så långt kvar tills det är praktik och till kusinerna kommer. ( saknar dom så mycket att det gör ont )
 
Lyssnar på lite musik just nu och väntar på att herr morfar ska komma och hämta mig för då slipper jag gå i en meter snö!! Han ska samtidigt hämta Lucky också. Å min sötnos sover bredvid mig just nu och han snarkar och drömmer haha, vilken sötnos. 
 
Mamma ska förmodligen köpa ett nytt linne åt mig på titin. Hihi hon är typ liksom så där världens snällaste mamma. Snart blir det att ta fler hål i öronen och jag hoppas på att få i naveln också!! Jag vill att mamma tillåter det.. hon tvekar lite men hon säger inte nej haha så kanske då! För då blir det att köpa massa navelpiercingar.
 
Nej nu ska jag göra mig klar, herren kommer om 7 minuter. PUSS
 

2013-02-05
07:48:09

Bring me to life.

2013-02-04
20:41:55

Humor
En nybliven brandman kommer hem från jobbet och berättar för frun om systemet de har på brandstationen:

- När ettan ringer tar vi på våra jackor, när tvåan ringer glider vi nedför stången och när trean ringer är vi redo att köra iväg. Och nu tänkte jag att vi skulle ha samma system här hemma. När jag ropar Ett - klär du av dig alla kläder, när jag ropar Två - hoppar du ner i sängen och när jag ropar Tre - sätter vi igång...

Hustrun tycker att det låter bra. 
Följande kväll när mannen kommer hem ropar han Ett, varpå frun tar av sig kläderna. Han ropar Två och hon lägger sig i sängen. Han ropar Tre och de börjar ha sex.

Plötsligt skriker frun:

- Fyra!!

Mannen blir helt stilla och undrar:
- Vad betyder det?

- Mera slang, du är inte ens i närheten av elden...
 

2013-02-04
19:59:45

Gårdagens fasoner

2013-02-04
15:14:36

2013-02-04
Har inte bloggat idag. Kom just hem från praktiken. Snart ska väl älskade lilla Lucky pojken komma hem. Får se, tror det blir slappa nu i eftermiddag efter en hel dag med barnen liksom. Han rita en jätte fin bild alla fall i ateljen som ni kanske får se nästa vecka. 
 
Nu är det inte långt kvar sen är det sportlov och sen praktik på Kristineplan och mina kusiner kommer! Ska bli så roligt för jag saknar verkligen mina kusiner.
 
PUSS
 

2013-02-03
16:38:34

Humor
Lördag:

Maken var konstig idag. Vi hade bestämt en träff på NK för att dricka en kopp kaffe.

Jag hade shoppat med väninnorna hela dagen och jag tänkte att han kanske var lite sårad för att jag var lite sen. Men han sa ingenting om det. Samtalet flöt inte alls, han var tystlåten.

Jag föreslog att vi skulle flytta oss lite så vi fick tystare platser i cafeterian, så vi kunde prata.

Han gick med på det men var tyst i alla fall. Jag frågade honom om han hade bekymmer och han svarade:

- Inget speciellt.

Jag frågade om det var mitt fel att han var tystlåten och han svarade:

- Det är inget, inget du behöver bekymra dig om. På vägen hem sa jag att jag älskade honom, han log och fortsatte att köra.

Jag kunde inte förstå hans beteende och jag vet inte varför han inte svarade på min kärleksförklaring.

Hemma kände jag att jag min man hade försvunnit långt bort, som om han inte längre ville titta på mig.

Han bara satt och glodde på tv och verkade långt borta.

Till slut gick jag och lade mig och maken följde, efter en stund.

Förvånande nog svarade han på min kärlek och på mina smekningar, vi älskade, men han kändes fortfarande långt borta. Kände att jag inte längre orkade, så jag tog upp saken med honom, men märkte att han redan somnat.

Grät mig till sömns. Jag vet inte vad jag ska göra. Är redan säker på att han har ett förhållande med någon. Mitt liv är en katastrof!!!

SAMMA DAG UR MANNENS DAGBOK:

Lördag:

AIK förlorade idag, men jag fick i alla fall sex!

2013-02-03
13:04:47

Humor
Två ordentligt berusade damer stannade på vägen hem vid kyrkogården för att kissa.

Den ena torkade sig med sina trosor, den andra torkade sig med en gravbukett.

Dagen efter ringer den ene äkta maken till den andre:
- Det gick nog vilt till igår. Min fru kom hem utan trosor.
- Du klaga inte, min fru kom hem med 1 visitkort instoppat i röven. Där stod: Vi glömmer dig aldrig - Från alla medlemmar i Metall avd. 23
 
 

2013-02-03
12:59:55

Sunday
Jag har inte så mycket att skriva men nu har jag alla fall frägat håret. Tagit lite mer bilder som jag bara ska redigera så ska vi se om det kommer upp lite på bloggen snart. Just gosat lite med min underbara ögonsten. Ni vet han med fyra ben och svans haha. Tänkte lägga ut lite citat, musik och lite humor på det. Göra bloggen lite mer intressan. 
 
Ni får delar av så bloggar jag senare. PUSS
 

2013-02-03
11:17:51

Redhead!
Nu har jag färg i håret och jag ska bli röd hårig. Vi får hoppas att det blir rödare än vad det har blivit dom senaste gångerna. Btw så var jag iväg och bowlade med Jocke och mamma igår. Vart lite slumpigt så där när Jocke kom hem från Rallyt så vi drog iväg. Tyvär så förlora jag :( menmen mamma bjöd på dricka! Ska göra mig iordning sen. Tänkte ta lite nya kort idag faktiskt. Så det kommer lite nytt till bloggen. Måste verkligen ha lite nytt för jag känner mig så ute nu när jag inte får nå vardagliga bilder. Har inte så mycket tid men försöker så gott jag kan haha. Sitter och lyssnar på Elvis också. Synd att han är död.. hade velat ha mer låtar av han. Man tröttnar aldrig på han och hans låtar och det är väl en jävla tur haha. Hoppas jag får tillbaka min mobil imorgon. Lämnade ju in den förra torsdagen för att den inte startade och sen när jag får tillbaka den kommer det väl inte vara något kvar i den tyvär. Det är ju så att jag hade massa sms och bilder i den som jag ville ha kvar men kunde inte föra över på datorn eftersom den inte startade. Aja, nu ska jag duscka så ha det så bra allihopa. PUSS
 

2013-02-02
10:14:43

Music!
 
 
Musik!!! 
 
Alla fall så ska jag försöka göra bloggen lite med intressant. Pojken är på rally, jag är hemma och är sjuk. Fast jag och mamma ska väl kanske göra lite vettiga saker. Skriv lite saker som ni tycker att jag ska göra på min blogg. Jag kan själv erkänna att den är lite tråkig. Så säg någe!!
PUSS

2013-02-01
16:40:58

Pizza.
Yeah! Har varit sugen på Pizza sen lunch och när mammsen kommer hem blir det förmodligen pizza på köksbordet. Fan vad gött liksom. Jag bara längtar ihjäl mig. Får se om pöjken också ska ha. Vore ju lite mysigt också. Kanske kolla på hypnotisören eller nått sånt. Nu har jag snart sätt över 20 avsnitt av Greys Anatomy och jag kan typ inte sluta titta på det. It just AZUM! Plus att jag har börjat prata mer engelska men då får man väl hoppas på att engelskan går bättre i skolan också haha. Jag har inte orkat redigerat några nya bilder eller tagit några nya så får se om något händer i helgen så jag får några nya bilder. Nej jag ska kolla lite mer på G's A och sen bara vänta på att mamma ska komma hem!! PUSS
 

2013-02-01
10:03:08

Ursäkta sjukan.
Sry för att jag inte bloggat på typ flera dagar men jag har varit sjuk och är fortfarande. Så det är nu jag får energi att blogga eller jag har varit lite upptagen och sen blev jag sjuk igår så haha. Jag har alla fall varit vaken sen klockan sex och kolla på fyra avsnitt av Greys Anatomy och jag är skit trött men kan inte sova. Mitt huvud kommer snart sprängar och 37,5 graders feber ( vanlig temp. 36,8). Det är ett mirakel att jag äns orkar gå ut med Lucky, men vad gör man inte för dom man älskar hehe. Fredag och sjuk, vad ska man göra? Glo på film hela dagen och ja inte göra ett annat skit vad jag vet haha. Hur kan jag vara så positivt när jag är sjuk? Nja jag vet faktiskt inte med det måste vara att jag inte har blivit av med någon energi jag inte har. Eeh det där lät bara weird så vi skiter i det. Haha ni ska få nån bild så bloggar jag senare. PUSS