DetDuInteVisste <3

2013-03-31
13:23:41

Hej hopp gummi snopp!
Ja hejsan. Jo just idag på påskdagen så sitter jag här vid min fina dator och lyssnar på strålande musik men har bara sååååå bög tråkigt. Hunden använder min fot som kudde och jag nammar lite godis, pöjken skruva mer Robban. Vi var just ute och åkte en lite sväng i det fina vädret men blev avlämnad sen när han ville åka lite själv haha. Blir la väl att käka lite go lunch hos mormor och morfar idag igen. Den älskade räkomeletten är så god att jag skulle kunna leva på sånt resten av mitt liv haha. Tröttnar aldrig på den! Nej men jag ska se o jag kan ta lite fina sol bilder nu som kommer upp sen. Jag lovar ju så mkt men ska nog bli några bilder idag alla fall. Nya Egospix finns så det kan ni ju få allihopa. REMEMBER THAT HATERS GONNA HATE.  PUSS
 

2013-03-31
13:16:34

She Wolf ♥
David Guetta – She Wolf (Falling to Pieces) [feat. Sia]
 

2013-03-30
15:42:09

ORGASM!

2013-03-30
15:03:26

Efterrätt is waiting
Nu väntar man så glatt på efterrätten. Egentligen proppmätt så man inte orkar men någonstans måste efterrätten få plats för den är ju nästan viktigast. Fast mormor goa räkomellett är ju så go så man nästan svimmar haha. Tallrikarna är ju för små. Får ju i plats så mkt som man vill ha. Haha Jocke är ju här nu alla fall och det är mysigt. Skönt att se honom ♥ Nej nu blir det att va social igen kanske. Tror jag. PUSS
 

2013-03-30
14:28:00

Påskmat och ironi.
Asså nu äre så här att jag ska käka påskmat med släkta och jag känner så här. JAG ORKAR INGENTING. Mår inte så årima, ont i magen och bara allmänt trött. VILL SOVA. Ska väl se om Jocke kmr snart och käkar också, då känns det bättre. Sebbe kmr snart också, han har varit ute och åkt lastbil. Ska väl ut med hundarna och tänka lite tror jag, jag blir att må bättre av det, kanske gå till skön. Nej nu ska jag försöka vara social som jag egentligen inte vill. PUSS
 

2013-03-29
15:18:45

Chillar vidare.
Ja jag tar väl och chillar vidare. Morsan åkte nyss med moster till Örebro för att kolla konsert med Tomas Ledin. Blir att käka påskmiddag hos älskling sen och efter det blir det chilla runt med friendsen! Nyss gjort ny lista på Spotify så man dunkar runt lite härlig musik medans man är rastlös. Egentligen är det skönt att bara sitta en stund men det är så fint väder ute och jag vill ut men vet ej vad jag ska göra ute. Jaja vi får väl se vad jag hittar på. Kanske går ut och fotar eller så fotar jag lite nu, fast inomhus, hehe. Nej kommer la lite bilder snart. PUSS
 

2013-03-28
23:07:03

GODNATT PÅ ER ALLA LÄSARE!

2013-03-28
22:33:16

RASTLÖS OCH UTTRÅKAD!
Shittans jag har verkligen ingentng att göra. Jag är så rastlös så det finns inte. Jag kan inte fatta att Jocke och mamma kan palla och titta på film nu, JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN! Det är myror i hela kroppen och först tänkte jag sova men det går nog inte och så kom mamma med iden att jag skulle sitta vid datorn och då när jag kom på att jag kunde blogga så kunde jag ju skriva av mig lite så här lagom fint på bloggen då jag typ nästan aldrig sätter punkt. Så nu kom den första punkten på typ 2 rader haha. Nej jag är nästan hyperaktiv men jag ser typ vingelkantig för att kroppen är trött men mitt ''vackra'' psyke är så hyperaktivt så jag blir galen så kroppen typ inte orkar med mig själv haha. Nej imorgon blir det att käka lite påsk mat, sen vara med någora vänner och chilla runt här i byn och bara så. Umgås med kusinerna lördag och söndag också och sen på måndag blir det resa av från byn. Nej nu ska jag ta och skuta skriva snart för jag tror att dom här två som också sitter i detta rum är ganska irreterade på mitt klickande från tangentbordet. Haha nej nu blir det lite bilder och sen kanske det kommer lite musik om ni har riktigt tur idag på skärtorsdagen. PUSS
 

2013-03-28
18:12:00

Påsklov!!
Yeah nu är det tamme tusan påsklov och fan så skönt det är. Blir att chilla i hela 10 dagar utan den där jobbiga skolan. Usch jag hatar skolan så mycket att jag bar vill kräkas på skolan. Nej just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och väntar på att kusinerna ska komma. Dom står i kö i enköping för någon olycka menmen.. har nyss käkat mos med lax, namnam. Jaja ska se, håller på att snacka runt lite för ska nämligen slå ihop ett litet gäng imorgon och chilla runt i lilla köppis. Haha ska bli lite sisådär konstigt men jag hoppas det blir skojj. Vi blir en 6-10 st tror jag hehe. Nej nu ska jag låta mamma ha datorn, btw så hade jag So prov sista timmen idag men det gick bra enligt mig alla fall nej nu ska jag låta mamma ha den så hon inte tjatar ihjäl sig. Ska försöka göra del 6 at berättelsen också. PUSS
 

2013-03-27
09:18:18

Se men inte röra.
Blöe, ska till Örebro idag igen menmen, en positiv sak med det är ju att jag får sovmorgon. Mamma kommer snart med bilen så ska vi åka. Ska träffa underbaraste också på hans matrast i linde för mamma har något på jobbet att göra innan vi drar till linde. Ska bli lite roligt, igår också så hade jag och gubbe det jätte mysigt, kollade på Spider-man haha och sen lite mat och mys på det. Nej vet ni va. Det börjar bli lite stress nu för jag ska vara ute halv tio så jag måste dra nu men jag bloggar kanske när jag kommer hem ikväll. Juste jag ska bara säga att jag älskar jocke jätte mycket! PUSS
 

2013-03-25
17:25:00

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Del 5.
 
Fredag 22/2-15:
 
Hej dagbok. Nu är det fredag morgon och jag ska till skolan. Jag har ingen lust med det efter som en massa snutar kommer vara där. Jag talade om för min mamma i onsdags det om rånet och den som var i vårat hus så igår var jag hemma från skolan och snutarna tog finger avtryck i hela hemmet. Det som var så konstigt att dom hitta inga andra avtryck förutom vi i familjen och Fliz och nån kompis till Nikki. Ja kära dagbok jag undrar hur detta ska sluta men en sak är klar och det är att jag måste rusa till bussen nu. Hejdå.
 
Jag skriver klart det sista och slänger dagboken på min obäddade säng. Jag har inte orkat gjort något under dessa dagar då jag legat hemma från olyckan. Jag springer ner för trappan och skriker till Nikki att bussen kommer snart. Mamma har redan åkt till jobbet men Oliver är hemma. Han börjar inte sitt nya jobb fören nästa vecka. Jag knyter skorna och står otåligt i hallen och väntar på Nikki.
- Tänk att det ska ta så himla långt tid för dig att borta tänder. Nu får du fan skynda dig. Pratar jag snabbt till henne.
- Sluta stressa vi hinner med, busschauffören väntar ju alltid, säger hon lugnt medans hon drar upp dragkedjan på hennes kängor.
- Nej du, inte alltid, säger jag snabbt och springer ut genom dörren medans jag skriker hejdå till Oliver som ligger och glor på tv i den gröna soffan. Vi springer till hållplatsen och där står Nellie. Precis när vi kommer fram ser vi bussen komma i kurvan längre bort på gatan.
- Där hade ni tur, sa Nellie och skratta lite och sen gick vi alla tre på bussen.
 
- Hej älskade Micke, guud vad jag har saknat dig! Hör jag en röst skrika över hela korridoren när jag går innan för dom svarta dörrarna till 9:ans korridor. Det är Fliz som ropade, vem annars skulle det ha vart som ropa liksom. Fliz tränger sig fram i folk massan och springer fram till mig och kramar om mig så hårt det bara går. 
- Jag har varit så himla orolig för dig förstår du det. Jag har till och med vart och snackat med din syster och frågat hur du mår, rabblar hon snabbt så nästan orden hoppar över varandra.
- Jaja, så farligt var det väl inte. Jag har bara varit borta några dagar och nu är det ju lugnt, sa jag till henne och små skrattade lite samtidigt. Vi fortsatte och prata lite och jag tala om exakt allt vad som hände men jag fick avbryta sen när vi gick in i klass rummet. Precis när vi kommer innan för dörren så står en polis där. Vi blir båda förvånade men vi fortsätter sen in och sätter oss på våra bänkar. Vi bryr oss inte så mycket om det just nu men om några sekunder blir det genast intressant när David stiger innan för dörren och polisen genast reagerar och för ut honom genom dörren igen. Jag och Fliz tittade på varanda men det var just då vi konstatera att inte en ända kille satt i klass rummet, det var bara tjejer. Birran kommer innan för klass rummet och även Tryggve Olsson, vår rektor. 
- Hej tjejer, idag har vi med oss rektorn som ska ge oss lite information om det nya som händer här i skolan just nu, säger Birran högt och tydligt även fast vi inte är så många i klassrummet, bara en 10 st.
- Hej mina elever, jag ska börja med att säga att dessa poliser som finns i varje klassrum och i varje korridor kommer att finnas här i dom närmaste veckorna. Vi har fått in att någon kille på denna skola har utsatt många mindre tjejer för rån och sedan smygit sig in i deras hus och skadat resten av deras familj. Vi vet inte vem det är ännu, men vi har nu säkrat er på skolan. Här på skolan kan ni vara säkra och ni behöver inte vara oroliga, ni kan arbeta på som vanligt. Det var nog allt för mig och tack så mycket för att ni lyssnade, avslutade Tryggve och gick sen ut genom den vita klassrums dörren.

2013-03-25
15:54:51

Att plugga är som att gå i skolan, fast hemma.
Åååh, jag hatar att plugga! Bööe vad det är tråkigt. Alla fall så har jag solat. Gått i skolan då, som tydligen fortsätter hemma eftersom jag måste plugga. Sen ska jag iväg och möta mormor vid tåget klockan 6 så kan vi gå upp till mormor och morfar och äta jäääätte goda våfflor. Sen kommer mamma och kanske Jocke också och äter våfflor och Maja såklart. Ska bli så gott och äta våfflor när resten av dagen mest har varit skit.
 
Mitt huvud har varit fullt med frågor som inte har fått några svar så jag blir snart galen. Försöker strunta i det mesta. Vart och tänka på annat när jag träffade Jocke en snabbis så det vart lite bättre då men det mesta känns ganska meningslöst. Tyvär så kan det bli sådana här bakslag men det gör oftast att man kan komma dubbelt så snabbt frammåt och under en längre tid. Så nu tar jag mig lite tid och rensar tankar. 
 
Jag tänkte skriva del 5 av ''Det är som poker och jag måste satsa nån gång.'' Vill verkligen fortsätta men har haft dålig fantasi på senaste tiden och jag vill ju inte att det ska bli en dynga liksom. Så jag ska nog skriva det nu så. PUSS
 

2013-03-25
07:53:31

Rubrik.
Orka ha en rubrik.
Alla fall så har jag typ inte bloggat på år och dar men jag har typ inte hunnit eller så har jag inte orkat. Har typ glott på Andra Avenyn och varit i Örebro och vart med min underbara pojkvän! Idag är det vanlig skola och det är det typ hela veckan förutom Onsdag då det blir Öret och sen Fredag då är vi lediga för då är det typ PÅSK! Haha, mina älskade kusiner kommer då och det ska bli riktigt roligt tycker lille jag. Nej vet ni va jag kan inte skriva så mycket mer för jag måste till skola nu liksom. Hehe, lilla äckel fula skolan liksom som är den tråkigaste och sämsta i hela sverige, BLÖÖÖE! Ja ska se om någon fin människa vill möta mig. PUSS
 

2013-03-20
13:18:07

Music in my life!

2013-03-20
13:03:30

Djungeltrubaduren

2013-03-19
23:53:29

Godnatt bloggen!
 

2013-03-19
23:11:36

Unkel Runkel
 

2013-03-19
22:39:57

Jag hatar mitt liv.
Nej jag hatar inte HELA mitt liv haha. Så negativ är jag inte, men det jag menar är att bloggen är helt fucked up och jag orkar inte med skolan. + att jag är helt forever alone på en tisdag kväll när jag är ledig på onsdagen. Usch och fy och blä vad tråkigt jag har. Ska se om jag får in nå skit här på bloggen. Typ nå bilder eller nå fucking musik. Åh, shit jag är vekligen kaxig, då har jocke rätt haha. Jaja nu ska jag inte vara en sådan utan nu ska jag lana i min ensamhet. Chatta lite och sen typ kanske lägga in nån tröök bild. Vänta jag har ju nyss redigerat en så ni kan ju faktiskt få äran att får titta på den.
Njöt ni ? eller kände ni ära? haha det gjorde inte jag. Så nu lyssnar jag lite på rappa rappa rappa! Blööe, jag vet inte vad jag ska skriva längre så lika bra att sluta så det inte kommer ut nå blajj! Skriver lite innan jag lägger mig. PUSS

2013-03-19
07:47:00

Ur usel.

2013-03-18
09:54:47

Lite tv så här på morgon kvisten!
Jaha, Örebro idag igen då. Har kollat på Dickte och nu kollar jag Beck. Åker med 11 tåget till Linde och käka någonstans med mor min. Skulle bara skriva det. Imorgon skola och sen onsdag äre studie dag! Wiiihi! Torsdag Örebro igen och sen fredag skola. Så bara 2 dagar skola denna vecka är bra chill! Ja men nu ska jag börja göra iordning lucky så han får kissa lite. PUSS
 

2013-03-15
07:38:25

Blogg problem.
Tyvär så har jag massa blogg problem. Jag får inte till den rätta deisgnen och headern som jag vill ha. Den som jag har nu blir nog bara tillfällig tills jag hittat någon som kan hjälpa mig med bloggen. Det kommer bli en katastrof om jag inte får ordning på den!
 
Jaja, snart ska jag till skolan, igår gjorde jag och emma ett riktigt gympass. Ont i nästan hela kroppen idag haha. Ska väl iväg på söndag sen och pumpa lite mer! Idag blir det linde efter skolan. Jag, Karin och emma ska iväg och kanske Jocke. Får se om vi hittar nå roligt folk i Linde haha! 
 
Ja ni får ha de så gött nu. Bloggar snabbt när jag kommer hem. PUSS
 

2013-03-13
17:32:44

Egopix!

2013-03-13
12:15:39

Finnhyttan runt!
Nu blir det snart att gå Finnhyttan runt med Amanda. Ska bli kul att göra något med henne för har typ inte gjort det på hundra år känns det som. Ska slänga i mig lite nudlar och mjölk sen klä om till mjukisar sen är det bara och vänta att hon ska komma hit så går vi. Jag ska ha med mej Lucky och hon Safira så vi får se hur det går men jag får väl hoppas att det går bra! Nej nu är nudlarna klara så vi hörs! Kanske kommer bilder från promenaden. PUSS
 

2013-03-13
10:38:24

Woop woop!
Jao, hemma och är sjuk idag. Kändes också meningslöst att gå till skola när vi ändå slutade kvart över elva. Kanske ska ut och gå runt Finnhyttan senare. Får se om vädret håller i sig. Solen skiner ju men det jävla äckliga snön kom igår igen. Usch jag hatar det, nu är allting vitt och fult igen! Jaja jag ska ta några nya bilder idag hade jag tänkt mig. Får se om jag orkar lägga ut något idag. Kanske ska fortsätta på Del 5 av ''Det är som poker och jag måste satsa nån gån'' eller något sånt. Får se hur lång den blir. Del 4 var lite fantasi lös men ville ändå skriva. Jaja det kommer väl något spännande på vägen. Nu ska jag typ göra mig iordning, göra en leksak åt Lucky så han har nått att göra också och sen datorn eller fotografera. PUSS
 
 
Ni får nöjja er med lite citat och sen en bild på mig och Anton! 

2013-03-12
22:21:00

I love you more and more.

You are my sunshine in the dark.
You are the power that makes me strong.
That was you that build me up from ground.
You helpt me up when I was so vlose to fall forever.
You are the everything in me.
All the blood, the air in my lungs and just everything.
You make me breath.
If I never have know you, I wont stand here today.
I should lie down in my grave.

I love you my beautiful!



(sry för min dåliga engelska)

2013-03-12
16:40:39

Bajsa ner er alla!
Bara allt kan skita ner sig just nu! Jag håller på att bli sjuk och jag håller på att bli galen. Hostar, ont i ögonen, magont, feber och huvudvärk... BLÖÖÖÖÖE! Älskling kommer snart hit  tror jag så blir lite mys då får jag hoppas på haha! Nej nu ska jag vila lite PUSS
 

2013-03-12
15:34:41

Fan då, nu igen.
Nu känns livet så där lagom meningslöst igen. Haha kanske bagateller men liksom inte bloggat och det går skit på bloggen. Jag vet för fan aldrig vad jag ska skriva. Jag måste ju va lite häftig och skriva något nytt. Alla fall så har jag ju typ inte bloggat på 4 dagar men jag kan erkänna att jag inte har gjort så mycket. Jag kommer rättare sagt inte ihåg vad jag har gjort. Igår började min utredning och det gick väl ganska bra på förmötet. Sen i helgen har jag typ vart i verkstaden annars har jag häckat hemma. Jag praktiserade ju förra veckan och det var jätte roligt. Mycket annat känns värdelöst just nu. Fint väder ute men jag har ingen ork och verkligen ingen livslust just nu uscha! Imorgon kan jag lova att jag komma blogga som bara fan. För imorgon slutar jag kvar över elva i skolan. Lärarna ska på nå jävla möta haha. Nästa onsdag har vi studiedag också. Ja men nu ska jag ringa mamma och höra om jag får köpa pro till bloggen. PUSS
 

2013-03-12
11:40:45

SWAG :3









2013-03-08
07:33:40

Balli allan!
Hade ingen annan rubrik.
Godmorgon på er allihopa. Sista prao dagen idag då. Tyvär... så himla kul att arbeta där. Ska se om man kan kika in och kanske få ett sommarjobb i sommar. Skulle va grymt skönt. Jajjemensan snart kommer mandiz som hon har gjort hela veckan haha. Nej jag orkar inte blogga så mycket just nu för ska sätta på en film till. Så hare gött bloggar när jag kommer hem. Btw har jag och älskling tillbringat 16 månader tillsammans idag. Grattis kanske? haha, aja. PUSS
 

2013-03-07
17:22:12

Taggad som fan elr?
Jaha, vart på praktiken idag. Jobbat och jobbat men kul är det minsan. Imorgon är det sista dagen.. wääh. Ska fråga om sommarjobb imorgon och jag hoppas att jag har en chans att få ett. Skulle vara skönt att få in lite stålar också. Nej vet ni va jag hinner inte blogga så mycket... eller jag kan erkänna att jag orkar inte. Ska glo på film. Sätt jätte många olika bra filmer i två dagar nu. Ska ringa Jocke och höra vart han är också men jag bloggar kanske senare. PUSS
 
 
( oredigerad men får duga ändå )

2013-03-07
10:56:02

Torsdag lunch.


Snart börjar ruset!

2013-03-06
16:51:14

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Del 4. 
 
- Michelle?.... Michelle? hör jag en svag tjej röst säga.
- Mhm.. får jag fram.
-Vilken tur att du är vaken vet du vart vi är någonstans?.. frågar tjej rösten. Just när kvinnan frågar försöker jag få upp ögonen. Jag får ett vitt starkt ljus i ögonen men snart vänjer sig ögonen. Det första jag ser är en kvinna i vit sjukhus rock. Hon är brunett och har bruna ögon. Ser riktigt snäll ut också. När jag fortsätter titta runt i rummet ser jag en kille som ser ut att vara sjuksköterska och sen en hel hög med maskiner som piper. 
- På ett sjukhus? frågar jag lite tyst.
- Bra Michelle, jag heter Christina och jag är din kirug som har opererat dig. Jag vet att detta kanske kommer som en chock men vi var tvungna att operera dig akut annars hade du kanske varit hjärndöd vid detta tillfälle. Det här är Andre och är din sköterska under dom dagarna du kommer va här. Tryck bara på den blåa knappen här så kommer han. Säger hon och pekar på en blå knapp som är knappt 1 decimeter från mitt huvud.
- Okej, tack. klämmer jag ur mig och tittar samtidigt på Andre.
- Det minsta vi kan göra.  Säger hon och ler mot mig.
- Vart är mamma? Utbrister jag snabbt när jag kom och tänka på att mamma också har blivit skadad.
- Hon ligger på våningen neranför. Hon var inte lika illa som dig och behövde inte en lika aggressiv operation och kan åka hem om någon dag bara. Du kan träffa henne imorgon men nu måste du vila för du är nyopererad. Säger hon med en lugnande ton.
- Tack, hälsa henne från mig om du ser henne, snälla. Ber jag henne snällt.
- Ja det ska jag göra, säger hon och går ut ur rummet med Andre i släptåg och dom stänger dörren efter sig.
 
Jag vaknar igen efter att fått mig några timmars sömn. Andre kommer in med lite mat till mig men jag vill gärna inte ha. Jag ligger och funderar och funderar vad det egentligen var som hände. Jag minns bara att dörren slog upp på mig och jag föll till golvet. Att mamma kom och hjälpte mig och la mig i sängen och att mamma blev slagen i huvudet.... Vänta lite nu, vad var det som slog mamma? Jag tänkte lite extra och kom nu ihåg att jag faktiskt såg något som nudda mamma huvud. Jag funderar länge på allt detta och var samtidigt väldigt förvirrad. Jag somnar lika snabbt igen som jag vaknade. Dagen efter har jag besökstid och älskade Flis kommer och hälsar på mig. Jag får en bukett blommor och en choklad ask för hon säger att choklad är bra för smärtan. Jag bara skrattar lite men jag är glad att se henne. Efter en timme ungefär kommer Soph, jag är överraskad över att se henne men hon sa inget speciellt bara hej och frågade lite hur jag mådde och inget mer. Hon gav mig en kram och gav sig sen iväg igen för hon sa något om något jobb. Just när Soph gick iväg började jag att tänka på vad hon sa häromdagen men han inte tänka på det så mycket för att just då kommer mamma innanför dörren i en ful liten rullstol. 
- Mamma! Skriker jag rakt ut.
- Michelle! Hej sötnos, hur är det? frågar hon.
- Jätte bra nu när jag ser att du mår bra, åh vad rädd jag var mamma! Säger jag medans några tårar faller.
- Ja gumman jag var också jätte rädd men nu är det huvudsaken att vi mår bra. Oliver och Nikki ville inte hälsa på dig innan men dom är här nu. Säger mamma med lite lugnande ton. Oliver och Nikki kliver innanför dörren och Nikki springer direkt fram till mig och kramar om mig. Att hon tyckte så mycket om mig tänkte och skrattade lite för mig själv. Vi pratade mycket den kvällen, alla syskon och mamma. Det var riktigt mysigt även fast det var på sjukhuset men vi var hela familjen, nästan.
 
Onsdag 20/2-15:
 
Hej dagbok. Jag vet att jag inte skrivit i dig på jätte många dagar och jag har faktiskt saknat dig. Din lilla mattsvarta grejj. Jag har legat på sjukhus till idag. Jag kom hem nu ikväll. Jag vet att jag brukar skriva på morgonen innan jag ska till bussen men jag kände att jag behövde uppdatera dig lite. Någonting riktigt läskigt hände i Fredags när jag satt vid min dator. Det smällde på dörren och jag ställde mig vid den. Då bara POFF slog den upp på mig och jag föll till golvet och jag vet inte vem det var men sen slog den mamma också när mamma försökte lägga mig i sängen. Usch det var så otäckt så jag vill inte skriva om det. Nikki blev också rånad i Fredags. Vänta lite nu... han som rånade Nikki fick tag på henne nycklar. Om han lyckades ta sig in i huset när ingen var hemma och då kunde slå mig och mamma. Nej men det kan inte vara sant. Jag skriver senare. Jag måste informera mamma. Hejdå.

2013-03-06
11:30:52

Moget värre.
Jag känner vissa människor. Folk som går i min klass, som bor i andra städer i Sverige. Ja över huvudtaget människor. Dessa människor jag pratar om är otacksamma, över dryga, omogna gånger 15 och rent ut sagt elaka mot sådana personer som inte har gjort något över huvudtaget. Det kallas oftast mobbning. I dagens läge innehåller barn och ungdomars tid mycket om mobbning. Det finns dom som mobbar och dom som blir mobbade. Jag har sätt många olika varianter. Elaka sms varje kväll, facebook meddelande, skratt och fula ord i skolan. Jag har även hört och sätt slag och spottningar. Inte var det så mycket mobbning för 20 år sen eller var det de? Jag vet att jag själv är ungdom men jag förstår mig faktiskt inte på mobbning. Vad går det ut på liksom? Att man mår dåligt hemma och tar ut det på andra barn om mår bra? Jag hittar inte poängen med det hela. Det finns barn och ungdomar som gömmer det, inte talar om för sina/sin föräldrar/förälder. Man kanske inte vågar ifall som blir arga eller gör en jätte stor grej av det men mobbning är en STOR grej. Även vuxna kan bli mobbade. Även vuxna kan mobba barn/ungdomar och tvärt om. Det finns människor som skojjar om något om någon annan, men den personen kan även bli väldigt sårad även fast du säger miljoner gånger att du bara skojjade. Jag har själv blivit mobbad, inte enromt mycket men fula ord och kommentarer har väl alltid funnits, hån flin och skratt bakom ryggen. Jag tror att nästan alla barn/ungdomar råkar ut för någon slags mobbning någon gång i livet. Dom som då råkar ut för det men är tillräckligt starka för att kämpa imot. Hjälp dom som blir mobbade och hjälp dom att stå emot. Skaffa hjälp från vuxna eller något annat. Jag vet inte hur mobbning ska stoppas men jag vet att ju fler vi är som kämpar emot, ju mindre blir det som mobbar och blir mobbade.
 
Det var mina ord. Mobbning sker i nästan hela världen. Nästan varje skola. Tänk på det nästa gång du ska komma med någon ful kommentar. Hur skulle det kännas om den personen sa så till dig?
 
PUSS

2013-03-05
17:12:22

Orkar inte. BILDBOMB!

2013-03-05
16:59:32

Ta....... DA!
Titta......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HÄR :D 

2013-03-04
08:22:57

Praktiken nurå!
Jahapp godmorgon liksom. Hela veckan praktik och hela veckan har man sov morgon. Börjar klockan 9 så det är slapp hela jävla veckan. Mandiz är här från halv åtta varje morgon då.. men ändå man är ju inte ensam alla fall. Haha förutom hunden då såklart. Diggar lite musik nudå jag och mandiz, Lucky äter flaska. Blir att sola sen klockan 6 ikväll. Solarium såklart och inte som mandiz trodde att jag och mamma ska ligga i snön i bikini och sola haha. Så varmt äre inte ännu. Nej men nu ska typ vi snart åka. Idag är vi tuffingar i skinnjackor! Fuck Yeah! Aaa men bloggar när jag kommer hem. PUSS

 
Jag älskar dig Joacim Larsson! ♥

2013-03-03
16:09:13

Svett, svett, svett!!!
Ja vet ni va, jag struntade i filmen och sen blev det en timme och en kvarts dans ist. Pust och stånk vad jobbigt det var. Körde intensivt hela tiden så bara en vatten paus haha! Efter det slutade jag avslappnande med en promenad med hunden. Skulle ha fotograferat också med orkade inte släpa med mig kameran. Får bli en annan dag när det är fint väder. 
 
Lucky är alla fall glad att det är sol ute för då försvinner ju snön och då kommer gräset fram. Där vi gick så fanns det en lite gräsplätt och gud vad glad han blev. Han skulle rulla och stojja och grejja. Haha han är för gullig så det finns inte. Nej nu ska jag ringa älsklingen och höra vart han är för ska raka han! Han kommer bli så söt så. 
Nu kom mamma hem också så jag bloggar senare. PUSS


2013-03-03
14:22:00

Eltejp på hög nivå!
Just lagat min dator sladd med eltejp. Min ''fina'' hund har tuggat igen och trott det är lakritssnöre men denna gång gick det att laga så datorn dör ej alla fall men dator kabeln är inte lätt att ha med sig någonstans... attans skit. Aja skit samma nu ska jag och Lucky slappa. Vi ska glo på en film och sen ut och ta kort i det fina vädret tänkte jag hehe. Kanske kommer några bilder till bloggen eller vad tycker ni? Ikväll blir det att köpa PRO till bloggen tror jag. Hoppas mammsen går med på det men det är ju jag som betalar så det borde väl gå haha! Ska försöka skriva en del 4 av '' Det är som poker och jag måste satsa nån gån''. Skriver sen. PUSS
 

2013-03-03
09:05:43

Vasaloppet ♥
Jahapp, nu sitter man och glor på vasaloppet. Nyss käkat goa Vasabullar och druckit Göra Möra ( som oboy ) med Mammsen, Kusin och Älskling. Riktigt mysigt och sen är det ju underbart väder ute också. Ska se vad det blir för skojj idag att göra. Igår var jag, Sarah och Sebben med Morfar och fika på Guldkringlarn i Bångbro. Idag ska tyvär kusinerna åka hem. Wääh, imorgon är det skola, WÄÄÄÄH! Nej jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska klippa Jocke det vet jag. VÄNTA FAN! Jag har ju inte skola imorgon jag praktiserar ju imorgon och börjar klockan 9 haha. Få se om jag kanske gå ut och tar lite bilder idag när det är fint väder. Så vi får se, börjar ju bli vår nu! Nej ska kolla vasaloppet nu. PUSS
 

2013-03-02
15:50:00

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Del 3.
 
Fredag 15/2-15:
 
Hej dagbok. Jag tror jag börjar min skrivning med det. Nu sitter jag och funderar vad i hela firdens namn som hände igår. Min brorsa var på jobbinterjuv och innan han åkte önskade han mig lycka till och han fanns att ringa till. En ny kille i klassen börjar och han är väldigt på och efter mig och Flis. Soph kom tillbaka till Borlänge från att ha bott i USA i två år men ska snart tillbaka igen. Hon nämnde också något om att gränsarna är nådda, ja hon sa nått läskigt typ. Jag och Flis ringde Soph senare på dagen men hon svarade aldrig eller så var det upptaget. David, den nya killen, såg vi inte i skolan efter lunch. Ja så var dagen igår och idag är det äntligen Fredag. Det blir en otroligt kort dag i skolan så jag får hoppas på att våran klassmentor är snäll idag. Vi har nämligen klasstid sista timmen på Fredagar och vi brukar sluta tidigare. Ja så här det nu, jag är ensam hemma denna morgon. Mamma började jobba för en timme och Oliver sov hos hans flickvän inatt. Okej då, min världsdryga syster är i huset någon stans men jag orkar verkligen inte med henne nu så jag struntar i att hon finns just nu. Oj klockan är mycket, skriver mer imorgon för jag ska sova hos Flis inatt. Hejdå dagbok.
 
Jag lägger ner dagboken som vanligt i den vita lådan. Skriker mot Nikkis rum att bussen snart kommer. Jag springer ner för trappan för att sätta på mig min skor men så kommer jag på att jag glömt min mobil så jag springer upp för trappan igen. Precis när jag kom upp för sista trappsteget är det något som knuffar till mig från sidan men jag ser inget. Det ger mig en smäll på höger armen och jag tappar nästan balansen men får den åter tillbaka efter tre steg åt sidan. Jag tänkte bara, vad fan var det där? men gick sen och hämtade min mobil på rummet. Jag ropar på Nikki igen och hon kommer då traskande ut från rummet. Hon ser helt energilös ut.
- Är du sjuk eller? frågar jag lite hysteriskt.
- Nej men jag orkar verkligen ingenting, känns som något eller någon sugit energin ur mig. Svarar hon tröttsamt.
- Jaja okej då, åk hem om du blir värre, mamma vill typ inte att du somnar i skolan. Klämer jag ur mig med ett litet fniss på slutet.
- Jaja ska vi gå till bussen nu eller? frågar hon nästan lite irreterande.
- Ja, men ring om det är nått i så fall, är ju i korridoren längst bort s du vet. Säger jag och går ner för trappen och sen ut i hallen. Jag tänker för mig själv, jag måste ju vara lite snäll mot henne, speciellt när hon inte verkar må bra. Vi fortsätter mot hållplatsen men idag är inte Nellie här så jag får sitta med Nikki på bussen. Det är ovanligt lite folk på bussen och ovanligt tyst. 
 
När jag väl sagt hejdå till Nikki och kommit till min korridor är vi väldigt få. Flis är ju här men inte Kim, Jonas, Alice, Olle, Therese, Daniella och inte heller David. Vi brukar va ganska få i vanliga fall men idag var vi knappt en klass. Jag och Flis sätter oss vid vår bänk och vi har nu Svenska med Markus men kallas Mackan. Långtråkig och långvarig så hela lektionen kändes som ett helt år. Väl på långrasten gör jag och Flis som vanligt och dagen fortsätter som vanligt fast mycket tristare, tystare och mindre befolkning. Jag och Flis ska mötas senare för jag måste hem och fixa lite kläder och saker. Jag ska även hämta kameran och datorn. Så vi säger hejdå till varandra och gå skilda väger. När jag kommer hem sitter det nån på trappan och det är inte vem som helst, det är Nikki och hon gråter. Jag springer fram till henne kramar om henne.
- Vad har hänt Nikki? frågar jag lite sakta.
- Jag... jag har blivit rånad... snyftar hon fram.
- Va? Vad är det du säger? frågar jag och flyger upp framför henne.
- Ja jag har blivit rånad en kille jag inte vet vem han är men han såg inte gammal ut. säger hon medans tårarna börjar av ta.
- Vad tog han? frågar jag argt och oroligt.
- Min mobil, mina pengar och mina nycklar. Inte för att jag vet vad han ska ha nycklarna till för han vet väl knappast om vart vi bor eftersom jag aldrig sätt han förut. Klämer hon fram och skrattar nästan lite.
- Jadu jag vet inte, men kom så går vi in och ringer både mamma och polisen. Säger jag och tar med Nikki in i huset. Väl när jag har ringt och anmält det och berättat för både mamma och Oliver så kommer mamma hem tidigare från jobbet. Hon jobbar på Förskolan i Ludvika så hon har en halvtimmes körning. När mamma kommit hem så har redan polisen kommit hit. Dom vill förhöra Nikki och veta varenda detalj så dom kan ut och börja leta. Hon får försöka förklara ansiktet då dom har med sig en tecknare.
 
Nikki är helt utmattad efter alla förhör så när allt är klar och poliserna har åkt härifrån tar hon en macka och lägger sig. Jag ringde Flis under ett av förhören och talade om delar av vad som hänt och sa att vi kan hitta på något nästa helg eftersom jag kände att jag ville vara hemma och hon accepterade det som den underbara personen hon är. Jag sätter mig vid min grymt rosa dator och kollar facebook och ja just det vanliga då plöstligt något smäller till i dörren. Jag vänder mig om fort och får se att just ingenting är där. Jag går till dörren och lägger örat mot det och precis när jag lägger ena handen på dörrhandtaget så slår dörren fort upp. Jag hinner inte reagera eller flytta på mig så jag får smällen och faller snabbt till marken med en duns. Jag försöker se om något står i dörröppning eller i rummet men det är helt tyst och sen helt plöstligt kommer mamma in springande och frågar vad som händer. 
- Mamma, jag vet inte.. kämpar jag fram.
- Oj, kom ska jag hjälpa dig, du har en rejäl bula. Säger hon och hjälper mig upp i sängen men precis då när mamma lägger mig ner i sängen. Så är det något som slår till henne så hon ramlar omkull, på samma sätt som jag gjorde. När jag minst anar det så slår något på mitt huvud igen och allt blir svart.

2013-03-01
16:42:03

Keeeebab! <3
Ja allesammans, idag har jag gått i skolan vanligt ju typ liksom utom att jag var över hyper typ hela dagen. Nu ska jag snart in i duschen och sen ska jag hitta kläder och käka. Vänta på mamma och Jocke och sen ska vi tre + kusinerna iväg och bowla på Kristineplan! Yeah vad skojj, tänkte att jag skulle satsa stort och klä upp mig lite extra eftersom det inte är ofta kusienrna är här + att jag vill va lite fin kanske. För det är bra för själen säger dom. Just nu vet jag inte vad jag ska ha på mig, inte vad jag ska käka och jag vet inte när mamma eller jocke kommer hem. Jag är lite frustrerad för det är tomt här hemma. Lucky är i Stortorp så det är jätte tyst här men det är tur att jag har min fina och underbara musik!!! Ja men nu ska jag börja med allt så jag slänger upp en bild sen hur kläderna blev och vad för mat. PUSS
 

2013-03-01
07:57:49

Vojne Vojne
Ja förlåt och allt bla bla, jag har inte hunnit bloggat för att kusinerna är ju här i byn och det gör att jag är uppe i Stortorp mesta delen av min tid. Umgås med kusinerna och mormor och morfar. Myser lite med Lucky å käkar. Igår gjorde Moster sin berömda och älskade äppelpaj, skita god är den! Sen lite kyckling och ris till mat. Sebbe var med mig till skolan igår och det gick faktiskt bra. Hela klassen var till ungdomsmottagningen haha, fick kondomer och stuffs. Snacka massa sex och skydd, vad dom gör på ungdomsmottagningen och sånt. Bästa kussen bjöd på pizza te mig och emma också haha. Typ inte gjort så mycket annat vanlig dag i onsdags förutom att jag var och kollade på Metic heter han tror jag, han var med i andra världskriget som fånge och grejjs, ganska tagande föreläsning så jag ska köpa hans bok och sånt. Nej men nu ska jag åka till skolan. Min moster är så azum snäll så när hon hämtar Lucky så skjutsar hon mig till skolan! Wiiih! Ja men bloggar när jag kommer hem sen. PUSS