DetDuInteVisste <3

2013-06-28
13:28:14

Snabbinlägg!
Ja ett jätte snabbt inlägg nurå. Som sagt så ska jag till älskling idag. Morfar hämtar mig och det betyder att Lucky sover där hela helgen. Mamma är nämligen i fina huvudstade och unnar sig medans jag bara ska unna mig i Storå men det går lika bra. Just diskat, duschat, packat och strykt nåra kläder. Ska snart gå ut med både soppåsen och Lucky haha. Känner mig bra dutti på att gjort detta på nån timme. Jaja nu ska jag alla fall skriva till morfar att han kan hämta mig. Juste, skulle vara dutti å raka benen i duschen innan man åker till älskling.. det blev såhär.. :/
 
 
Vart inte så jätte bra.. blödde som fan tývär haha och sved men jaja, så blir det när man ska försöka vara dutti. Nej nu måste jag dra. PUSS
 
 
Midsommar. Älskar dig <3
 

2013-06-27
18:59:18

You gonna miss me when I'm gone! HA!
Yeah, sitter och dunkar lite musik, har just duschat. ÅH satan vad skönt det var å duscha från att bara gått upp ur sängen slängt på mig nått och sen inte gjort nå mer. Fixa håret och på med lite smink, jag känner mej som hemma igen. Mammsen har också kommit hem, det bästa med det är att hon har nästan en hel låda med jordgubbar, ca 6-7 liter med färska och riktigt goa jordgubbar. Tror jag redan smällt i mig 1 liter haha. Jävla vad gott det är så nu har man fått lite energi men finns inget att göra. Ska väl snart käka lite mat med mammsen sen ut å träffa S, typ EVIGHETER sen jag träffade han. Imorrn blir det inge Ludvika fest för mig.. för stimmigt för mig förtillfället.. så det blir att plugga och ta det lugnt hos älskling ist. Bara chilla, ligga i solen om det blir nå sol, mysa lite smått om inget annat händer. 
 
Måste bara säga att jag just nu märkte att jag fortfarande har smått ont i örat sen jag hade öroninflammation.. menmen jag får hoppas det går över snart för jag har ju inge mer pencilin och jag hör fortfarande lite dåligt, men lider jag ju inte alla fall haha. Nej ska nog va social med mor min nu. PUSS
 
 

2013-06-27
15:35:00

Det är som poker och jag måste satsa nån gång.
Del 6.
 
Tryggve hade vandrat ut genom vita klassrumsdörren och precis när dörren stängdes börjades det. Snackat bland tjejerna. Vem kunde det vara. Jämförde bland killarna, vem som hade vart mest kiminell och vem som var mammas pojke. Vilka det absolut inte kunde vara och vilka det var misstankar om. Jag och Felicia satt mest tysta vid vårat bord. Jag var bara tvungen att fråga Birran.
- Öj, Birran hur länge har han hållt på den här kille? Frågar jag.
- Jo nåra veckor tror jag. Jag är inte så säker Micke, du får väl fråga Jonas som står utanför dörren. Säger Birran och ger en snabb blick mot klassrumsdörren.
- Jo ja, jag gör väl det sen, svarar jag lite tyst.
- Då kan det ju inte vara David, utbrister Felicia.
- Nej jag tror inte det men man vet ju aldrig, han skulle ju kunna hållt på innan han började skolan, konstaterar jag medans jag sneglar och försöker tjuvllyssna på vad dom andra tjejerna säger.
- Jo det har du ju rätt i, vänta här jag ska gå och fråga Linda vem dom tror det är, säger Fliz sen kilar hon iväg till mitten av klassrummet där alla andra tjejer sitter. När hon kommer tillbaka ser hon chockad och nästan lite arg ut.
- Dom tror verkligen att det är David bara för att han är ny annars tror dom att det är Johan, fräser hon tyst mo mig.
- Johan? Utbrister jag men fortsätter sen. Varför skulle Johan göra något sånt? Han har väl inte hållt på med sånt förut? Han går ju inte ens på skolan ju. Viskar jag tyst till Fliz.
- Nej jag vet, men en sak jag vet om Johan är att han har misshandlat en person förut på fyllan men han blev ändå inte dömd för något. Så varför skulle det vara han. Min lilla älskling har aldrig gjort nått, säger hon med nästan lite gråt i halsen.
 
Det ringer ut till rast efter att Fliz avslutade meningen. Alla tjejer rusar ut för att se om det är några killar i korridoren men nej, där stod bara massa poliser i uniformerer med batonger, pistoler och handbojor som dinglar i deras bälten. Ingen av oss säger nått ni vi går förbi dom och när jag och Fliz fortsätter till våra skåp längst bort så kommer det fram en polis som presenterar sig som Jonas.
- Hej jag heter Jonas, är det ni två som är Fliz och Micke? frågar han med vänlig röst.
- Ja det är vi, svara Fliz kort.
- Bra, jag skulle behöva prata lite med er, ni är inte misstänkta eller nått alls, det handlar inte ens om detta men ni kännes Sophie va? frågar han med nu lite mörkare röst.
- Ja har det hänt henne något? frågar jag snabbt eftersom både jag och Fliz är grymt oroliga över Sophie, hon har nämligen inte svarat när vi ringt.
- Vad bra, hon ringde oss på polisstationen igår och berättade att jag, Jonas då, skulle hålla extra koll på er. Jag vet inte vad hon menade och jag försökte fråga henne men hon lade lika snabbt på igen. Har ni pratat något med henne? frågar han.
- Nej hon har inte svarat när vi ringt och smsat. Vi är väldigt oroliga. Har ni spårat hennes mobil? frågar Fliz  väldigt orolig.
- Vi kan tyvär inte spåra henne då hon hade stängt av mobilen då vi försökte senast. Vi hör av oss så fort vi hör nått från henne. Här är mitt mobil nummer om ni får tag på henne så hör av er till oss. Säger Jonas och ger oss ett varsitt litet kort med mobil nummer och jobb nummer och namn.
- Tack, säger vi båda i kör.
- Så lite så, gå på rast nu så ni får vila er lite. säger Jonas medans han fortsätter ner i korridoren.
Direkt när Jonas har gått runt hörnet kommer Daniella springandes. Den största skvallerbyttan på skolan och den absolut drygaste också. Hon hör allt.
- Hej, vad sa polisen till er? Vet dom nån som är misstänkt? Är ni misstänkta? Vet ni vem det är? Vem är Sophie? frågar hon så snabbt att frågorna snubblar över varandra och blir bara ett rent blajj.
- Jo hej Daniella, vi vet ingenting och Sophie är bara en vän. Nu ska vi gå så hejdå Danis. säger jag lite tjurigt. Usch jag hatar verkligen henne, så höjljudd, hör allt och värsta skvallerbyttan.
 
Skolan går mot sitt slut och vi får reda på att vi är lediga på måndag sen så vi får lite lång helg efter denna veckas alla händelser. Lars, våran språk lärare vi har sista timmen på fredagar berättar att vi har inga prov eller nått nästa vecka heller då poliserna tycker vi ska ta det lugnt. Känns rätt chill att snutarna tycker vi ska vila. Jag och Fliz säger hejdå och hon tar sin cykel och cyklar hemmåt medans jag går och möter Nikki och  Nellie. Vi tre åker hem med bussen och väl hemma igen drar jag mig upp på rummet och lägger mig på sängen med datorn framför mig. Hela Facebook är ner spammat med händelserna som hänt på skolan denna vecka. Till och med vissa har skrivit om mig, att dom tycker synd om mig. Ja detta kanske var min chans att få lite flera vänner tänker jag och skrattar lite smått för mig själv. Jag hör hur ytterdörren öppnas där nere och hur mammas vanliga glada röst förstör tystnaden.
- Älsklingar, jag har med mej några överraskningar till er. Ropar hon högt och glatt.
Jag glider ner för trappen och klampar in i köket och där står mamma med världens största leende och har ett stort paket i hamnen och ett tjockt kuver ligger ovanpå. Oliver och Nikki kommer också in i köket och vi alla tre gapar och tittar på mamma.
- Vad är det där morsan? Frågar Oliver chockad.
- Kuväret är till Dig och Micke, paktet är till Nikki. Jag hoppas ni blir nöjda. Säger hon glattt och ser nästan mer glad ut än vad vi gör.
Jag och Oliver står bredvid varandra medans Oliver sakta öppnar det vita och tjocka kuväret. Vi brukar aldrig få överraskningar annars men nu var det nått riktigt speciellt. Oliver öppnar kuväret och både jag och han tappar hakan dirket när vi kollar ner i kuväret. Vi kollar på mamma och hon står bara där med världens största leende och vi blickar ner på Nikki som öppnar paketet och hon har tappat hakan lika mycket som jag och Oliver.
- Vart fan har du fått tag på det här? Utbrister Oliver rakt ut.
- Kontakter, säger mamma och börjar as garva.....

2013-06-27
14:36:30

Göteborg resa i sommar?????!!!
Nån underbar människa som vill åka med mig till Göteborg eller nått i närheten? Jag måste bort ett tag från denna lilla byhåla. Usch det är så tråkigt. Ser samma människor dag in och dag ut. Samma skvaller varje dag. Alla känner alla, alla vet vad alla gör. Nästan alla är släkt med alla. Man får typ aldrig ha ett privatliv. Okej jag kanske klagar lagom mycket men det är så det känns ibland, jag skulle verkligen behöva miljöombyte ett tag nu. En vecka eller något sånt. Nån som lånar ut ett rum i närheten av Göteborg? :* Haha nej nu lyssnar jag på lite musik, jag har nyss diskat och käkat. Royald åkte hem för en timme sen så nu är det bara jag och min lila buse kvar. Fast ja så busig är han inte för att förtillfället sover han haha! Snapchattar lite smått med Lilly eftersom vi har så tråkigt. Lyssnar på Roffe Roff och gungar smått. Funderar på att sova en stund nu. Ja det gör jag nog, GODNATT EN STUND: PUSS
 
 

2013-06-27
11:01:12

JAG ISOLERAR MIG JUST NU! VILL INTE!
Usch och fy och blä vilket jävla äckel väder det är ute. Är som sagt hundvakt åt både Lucky och Royald så när jag skulle ut så skulle det såklart spöregna. ÅÅH vad trött jag är på det här. När kommer SOMMAREN??? Jaja jag tänker isolera mig idag. Ända andledningen till att jag går ut är att hundarna måste ut. Annars ska jag bara vara inne, ligga i sängen, diska och käka lite. Kolla film och lyssna på musik är nått som står högt på listan just nu haha. Nu är funderingarna igång igen, orkar jag verkligen gå på Ludvika festen imorrn eller gör jag inte det.. funderar över denna dag men just  nu känns det som att jag inte orkar... vill inte riktigt va i närheten av Kopparberg överhuvudtaget. Vill långt härifrån för att få lite miljöombyte. Jaja nu ska vi inte va depp, elr ja det är svårt att inte va det när det är sånt dåligt väder ÅÅH! Ja nu ska jag dricka upp min Oboy och sen lägga mig i sängen en stund till. PUSS
 
 
VILL HA  SOMMAR!
 

2013-06-26
22:30:58

SKRIV KRAMP! VADFAN HAR HÄNT?
Jag har fått värsta skriv krampen, jag vet inte vad jag ska skriva när jag bloggar .. visst det kommer alltid upp nått men det jag är mest besviken över är att min story inte fortsätter (Det är som poker och jag måste satsa nån gång). Trött på att jag inte kommer på en fortsättning, det är helt tomt. Får la hoppas jag får ett tillfälle imorrn och försöka skriva lite. Kanske kan få lite lugn och ro imorrn om det blir en lång promenad med hundarna så dom sover sen. Får hoppas på det haha annars så blir det kaos. Får väl ligga och fundera under natten haha. Jag måste nog läsa igenom alla, kommer knappt ihåg vad dom handlar om. Det måste va bra, jag kommer inte ens ihåg vad jag själv skrivit, haha jag är bra lyckad, eller inte. HAHA!
 
Nej undrar vad jag ska göra nu, mammsen kom nyss hem så hon ska väl sova snart så då blire inge dunka musik så jag kanske ska ta mig en slagg jag med eller om det är nån som är social ikväll så får ni ju gärna höra av er.
@fb Ellinor Tönten Norrbacka
@Kik Toonten
@Instagram Toonten
Nummer får ni skriva på Kik om ni vill ha det. MOHAHAHAHAH! 
 
Okej kommer kanske nått senare. PUSS
 
 
Juste jag har nyss käkat Kvarg med päronsaft och sen nåra Jordgubbar. MUMS! 
 

2013-06-26
20:51:48

Jippikajjejsen JIHO VAD GLAD JAG ÄR!!!
Yeeeah, två godkända tester på moppetesterna på internet. LAGOM STOLT! + LAGOM TAGGAD TILL PROVET NU. Haha säger ju att musik löser allt. Har haft på musik hela tiden och nu har jag bara ett test till och klara och jag har 11 ggr kvar och försöka på. Känner mig bra dutti om man får skryta lite, men det måste man få göra ibland säger dom haha. 
 
Just varit ute med Lucky också, lite jogging på det. Var som sagt på gymmet å pumpa igår så har lite ont i benen idag men inte alls mycket. Får se när det blir gymmet nästa gång.  Kanske får lusten och drar dit imorrn hehe. Jag måste verkligen ta tummen ur arslet och sätta igång på min träning. Mår inte bra av att inte träna. Tyvär blir det så här jobbigt när min roliga kvinno vecka kommer men det är väl sånt man får leva med. 
 
Fick veta idag också att det blir inte Urkult.. FUCK! Hittade inge boende, jag som ville träffa Johanna.. Jaja vi drar förmodligen till Göteborg ist, nån som vill ses då elr? ^^ Blir väl att åka runt i området runt omkring också, träffa vänner hoppas jag på att jag ska få göra för vill verkligen träffa lite nya vänner. Nej nu ska jag käka nått sen göra mig redo för sista testet för moppen grejjen sen sängdags, imorrn kl 8 kmr Royald och då är det två busar som vivrlar runt här. Min lillla buse är inte så busig, han sover brevid mina ben, SNARK SNARK! Haha jaja jag kanske bloggar lite mer sen. PUSS
 
 

2013-06-26
17:43:55

I wanna be forever young.
Rubriken stämmer in så bra! Så är det bara alla människor, skulle det inte va skönt att alltid va ung och aldrig bli gammal? Jaja nog snack om det, jag måste erkänna att jag har inte bloggat på en vecka faktiskt idag. Usch jag känner mig riktigt dålig och har skuldkänslor för det. Måste bli bättre på det men det måste va för att jag knappt vart hemma haha. Älsklingen sov hos mig i torsdags till fredag, vi kollade på film och käkade kebab rulle och mös till en riktigt läskig film, Evil Dead. Usch blodig och läskig men bra ändå. Sen var det som sagt Midsommar på fredagen och den firade i Storå hos Magnus med Magnus, Felix, Felicia, mig själv och Mamma. Lucky och Baloo också såklart men ja, vi grillade och spelade kubb, kollade film och spelade biljard. Vi hade det bra trevligt sov där och sen åkte mammsen hem men jag sov där ända till måndag. Jag och Felix träffade Ida och Jimmy på söndagen tror jag det var. Annars var det bara massa mys och film. Måste rekomendera filmen Death Tunnel. En SKIT bra film hehe men ganska läskig men ja. Sen sov älsklingen hos mig från måndag till igår och vi kollade på Mama och käka popcorn i måndags kväll och igår blev det Pizza med Magnus och Felicia på Zaras, mammsen var också med å käka. Sen åkte mitt lilla gullefjun hem och jag  packa lite och drog till efterläntade gymmet med älsklade och saknade Emmssi!! Sen sov jag där och vi käkade jordgubbar och chips igår kväll innan vi sov. Sen upp halv nio imorse för få skjuts hem sen vare bara in i duschen och fixa håret och sminket å sen åka tåget till Linde kl 11 för att käka med mammsen och sen vidare till Örebro. Väl där så är jag och mamma lite tidiga så vi tog oss en tupplur i parkeringshuset och sen var det bara att vandra till mötet vi skulle på. Så det blir testning av medicin en vecka innan skolan. Hoppas det funkar. Ja så nu är jag äntligen hemma igen. Sam åkte med Mormor på tåget så man fick en timmes pratstund med henne också, riktigt trevligt. Sen nu blir det att plugga på moppe kortet för den 8 Juli så är provet bokat. TAGGAD! SNART MOPPE KORT! Haha ja så nu måste jag plugga till den bra musiken jag har här. PUSS
 
 
 

2013-06-19
18:37:15

Jag är en krigare.
Jag är en krigare och jag ska klara detta. Vad som än händer, vad jag än måste göra eller säga så ska jag klara detta för jag är krigare som ska kriga för mitt eget liv.
 

Jajjemän, nu bloggar jag igen. Det var nån dags sen tror jag haha. Nej men jag sova hos älsklingen min i måndags till tisdag. Mysigt var det, kollade på film och mös, käkade paj och glass. Upp sen på tisdag för att åka en sväng till Linde och tillbaka. Sen käkade vi frukost när vi kom tillbaka och sov en stund till, vi hoppade studsmatta och lekte med Pricken och spelade Xbox. Sen grillade vi på kvällen med hans Kitty och Felicia men sen kom mamma och jag var tvungen att åka hem. Väl hemma igen så kolla jag en film sen sov jag för jag var så förbannat trött. Sen idag blir man väckt av två hundar, då har Royald kommit hit och mamma schasa upp mig ur sängen, käkade frukost och sen var det bara ut med hundarna till DLH (Djurens Lanthandel) köpte en glass och sen tränade doggisarna på Agility, dom vad jätte duktiga för att vara första gången. Sen hem igen eftersom jag hade vätsebrist haha, så varmt så jag höll ju på att storkna. Skulle mamma käka så skjutsade hon upp mig till Morfar med hundarna och sen åkte hon å jobba. Jag låg i solen med hundarna men sen drog jag in dom för det blir för varmt för dom. Det blev det för mig med sen haha för jag somnade nämligen i solen så man är nog lite bränd på rygg, axlar och bak lår och vadbenen haha. Solar jag så solar jag ordentligt hehe. Nej nu är jag hemma igen och denna gång med bara en hund haha som tur är. Blir att kolla film ikväll, imorrn kommer kanske Felix, får se vad vi hittar på. Saknar min små muppets Emssi och Karin! 
 
Nej nu ska jag kolla fb och lite så, JAG SAKNAR MIN DATOR! PUSS
 
 
Summer breakfast! 
 
 
Vad skulle hände om gjorde allt jag kände för? 
Att förloa dig är som att kapa av sig ena handen.
Lika bra att leva livet medans man har ett.
 
 

2013-06-16
21:52:59

Promenix i fin fint väder.
Jajjemän nu har mammsen tvingat ut mej att gå så vi har gått till mormor och tillbaka ca 2,5 km sammanlagt, kanske inte as mkt men fan vad trött jag var. Hon väckte mej från att sova as skönt å stressa på mig å käka en räk macka och sen ut. Haha elak mamma man har ibland men aja, fick fina bilder alla fall, en fin solnedgång idag också. Blir väl att fotografera lite på Onsdag när jag ska va med Amanda G. Ska nog vara här så kanske blir lite Just Dance 4, evigheter jag spelade de. Musik och film kanske beror ju på vädret. Är egentligen as trött men har ingen lust att sova så blir nog någon film i sängen lite senare. Ska nog blogga och grejja runt lite på fb och lite så tänkte jag. Kanske va lite barnslig å spela på spela.se haha. Tönt som jag är menmen, lyssnar alla fall på musik nu och kikar med Amanda G och fb med bästa Karin! ♥ Nej ska va lite social med mamma nu som snart ska lägga sej och sen kanske se om jag orkar göra något nyttigt litet snacks.. äta sista vattenmelonen kanske haha. Bloggar lite senare. PUSS
 
 
 

2013-06-16
17:22:30

Beacuse we can
Yes, nu har Magnus och Felicia vart här och fikat och älskling åkte hem med dom också. Mysigt var det och det har varit mysigt hela helgen. Sov hos älsklings mamma Kitty i fredagskväll och sen hem igen på lördag för att sova här. Vi har inte gjort mycket. Käka god paj, kolla film, myst, vart lite på byn, ut med hunden och inte så mycket mer. 
 
Dåligt väder nästan hela helgen så har ju blivit mycket inomhus. Just nu lyssnar jag på musik med mammsen och smsar lite med Lilly och Kikar med Lundell, inget annat för mig liksom men det är skönt ändå, liksom att veta att jag inte ska upp till skolan imorrn heller. Kanske ska åka å hämta moppen imorrn *ÄNTLIGEN* haha längtat som fan och så måste jag köpa delar och grejjor. Jag har just krivit önskelista som ni ser här. 
 
 
Sen var man inte Linde igår med älskling och Karin, träffade Christine och Ida också. Måste verkligen hitta på någe med lille Ida. Ja vi käkade bara på Jalla Jalla och inte så mycket mer. Rasmus kom en stund och lika så gjorde Viktor. Det var alla fall en underbart fin solnedgång ska ni veta, alla fall därifrån vi satt.
 
Nej, funderade på om det fanns nån som vill gymma med mej idag men tror fan inte det. Kanske blir skogen med mammmsen och Lucky.  Vet inte riktigt, menmen blir att ta en tupplur om en stund för att man är så jävla as trött. Lyssna på musik å bara sova, det är livet! Önskar bara att min egna dator kunde komma tillbaka. Bloggar ju och sånt från min kära mors dator. JAG VILL SPELA LOL! Aja skit samma ska gö nått annat nu. PUSS
 
 
 
 

2013-06-14
18:53:46

Regn, åska, blixt ❤
Jajjemän, vackört väder eller nått sånt. Regn, åska och blixt var det men nu är det lite finare. Som sagt så har jag haft skolavslutningen idag. SOMMARLOV! Bra skönt men den börjar ju inte så bra då jag faktiskt är på as deppigt humör. Vet inte varför men det är mkt jag tänker på och jag vet inte vrf. Allt känns bara jobbigt, som fastklämd i all tankar, dom håller mig kvar och instängd. Vart nåra tårar på avslutningen tyvär, en älskad lärare som slutar och alla 9:or som slutar. Flaschbacks från förra avslutningen, då det var väldigt jobbigt tyvär. Nja kära pöjken ska sova här inatt igen, mys pysigt, men blir nog film med hela familjen då och imorrn fira mammsen för min älskade mor fyller 38 år. GRATTIS TILL BÄSTASTE MAMMA! JAG ÄLSKAR DIG ❤ 
Får se om det blir en film nu medans Felix är ute, Mamma kom hem för en stund sen så blev å snacka lite skit med henne, äta mat snart också, KYCKLING ❤ Nej ska plugga moppe nu. PUSS
 
 


2013-06-13
15:13:24

Ja hur kunde jag va så naiv?
Jajjemän nu har man gjort serveringen och jävla vad kul det var. Vaknde imorse av att skäggmonstret ligger bredvid och snarkar, jag kliver upp och tar mig en dusch, sminkar mig å fixar håret. Fixar lite frukost till Felix å mig och drar mig till rummet för att väcka honom och det är fan inte lätt haha menmen. Alla fall så drog han till   tåget sen och jag till skolan. Möte på morgon om all information sen ut å plocka blommor och sen in till matsalen för att duka. Fixa, dona och gö så allt blev fint. Sen igen rast och choilla en stund men sen vart det fart igen å klä om och fixa håret igen och lägga på lite mer smink. Sen var vi alla klara och vi gick ner för att träna hur vi skulle stå och hur vi skulle gå in å sånt. Ställde in dricka och mat och sådana saker. Sen kom dom inte, vi serverade kött och grejjer, kladdkaka och kaffe till efterätt. Nej grymt kul hade jag, beröm fick men också med älskade Christina som är mattant ska sluta, kmr sakna henne som fan menmen sånt är livet. Nej nu ska jag fixa naglar och massa saker, imorrn äre skolavslutning så det är bara att sätta igång. PUSS
 
 

2013-06-12
17:09:10

Mys pysigt.
Nu äre mys mys här med älsklingen min, fast han pratar i telefon nu så jag passade på att blogga en sväng då. Måste ju passa på liksom haha. Ja alla fall så skola idag, fick lite fika, hängt runt å chillat sen tio kamp, niorna mot lärarna, tyvär så vann lärarna men det var roligt att titta på och det bästa var väl att vi slutade en timme tidigare än vad vi egentligen skulle. Mamma åkte imorse Felix ska va ''barnvakt'' åt mig inatt och lite så. Sen imorrn slutar skolan, vilken lyckost.. jag ska till skolan för att servera niorna och slutar inte fören typ 3.. suck men kul ska det ändå bli. Just käkat vattenmelon, kiwi och lite choklad i soffan med hjärtat mitt, blir att kolla skräckis snart, har en hel lista med skräckfilmer så blir ett riktigt maraton  men inte för sent för det är ju tidigt uppgående imorrn. Nej ska nog kolla på en film nu så vi hörs. PUSS
 
 

2013-06-11
20:13:46

Tjenare pinglan, hur e leget?
Jajjemän nu gåre ju fint, det med örat blev ju öroninflamation och pencilin, tre ggr om dagen i en vecka ska jag ta det så nu gäller det att minnet hänger med fan. Alla fall så när mamma kom sen så käkade vi lite och sen drog hon och jobbade och tog med min dator för när hon slutat så drog hon till Örebro för att lämna in den. Förmodligen nätagget som är trasigt. Jaja nu är hon alla fall på väg hem min lilla mor och får se vad det blir å göra då, det vette fan. Jag ska alla fall kolla film på morsans dator snart. Det är den jag bloggar från nu. Karin har vart här en stund,  hon hade vart å klippt sej å hon vart jätte söt! Sen kom Felix en stund så det blev lite mys å käka spagetti och köttfärssås. NAM NAM! Jag har diskat och städat undan efter lilla älsklings Lucky. Nu har jag inte mycket ork kvar, jag har fan vattnat blommor också haha. Jag å älsklingen kolla på The A-team, den filmen är fan as bra haha. Jaja imorrn skola då och då ska man städa skåpet mitt, finns inte så mkt där eftersom jag städade det för inte så länge sen. Ja men nu ska jag kolla film, kanske bloggar genom mobilen senare. PUSS
 
 

2013-06-11
11:29:46

Jävla äckel liv.
Ja så känner jag nu för igår på eftermiddagen när jag lyssna på musik ä hade hårfärg i håret å allt kändes fin fint. Då krachar datorn och troligtvis är nätaggat kaputt så mamma ska lämna in den idag. Inge film mys med älskling imorrn då, FAN! Sen natten till idag hade jag världens värk i örat så jag höll på att bli galen, visste inte vart jag skulle ta vägen så blev att somna sittandes i fotöljen å mamma i soffan ifall jag skulle få ont igen. Sen har man nyss vart till Vårdcentralen å kollat örat, då har man Öroninflammation, JIPPI, eller inte sp det blir att gå på pencilin en vecka. Jätte kul eller inte så det känns bra äckligt att leva just för tillfället. Inte blev det skola heller å just idag så var det gott gott i cafeterian å dom chillar runt, saknar mina muppets, emmsssi å karin.. men det värsta av allt är att Lucky åker till Norrtälje idag och kmr inte hem fören på torsdag, jag kommer sakna sönder mej efter han menmen, det får väl vara så. Ja juste mina fina naglar jag hade målat så fint igår vart ju helt förstörda när jag dampade på datorn så det blir att göra om dom idag också. Nej nu vart det ansträngande att tänka på allt skit så nu väntar jag på det positiva, älsklingen kmr hit idag hihi. Kanske blir att kolla film från mammas datorn ist. Jaja nu ska jag vänta på mamma som är å köper pencilin. PUSS








2013-06-10
15:53:59

Schuulan
Jajjemän, nu har man vart i skolan och det var la lika tråkigt som vanligt. Lite info om servering för niorna så där på morgonkvisten, sen chilla runt So efter det å då kolla man bara film. Chilla på Malmtorget med glass på Idrotten och typ ha rast på No'n efter lunchen. Sen chilla runt å sluta 15 min tidigare. När man kmr ut så sitter älsklingen där med robban och nåra till, kul å se han. *hihi* Jaja han å Rasmus är vid lådan och sen när dom kmr tillbaka ska jag gå te zaras å köpa kebab tallrik å dela med dom tror jag. GÖTT! Blir väl inte så mkt mer förutom att färga håret, plocka ögonbryn, fixa naglar, raka benen, fot bad och lite sånt när mammsen kommer hem. Japp så får det va så länge så bloggar jag senare. PUSS
 

2013-06-09
17:28:43

Jag älskar er.
 
 
Ni är fan bäst. <3

2013-06-09
17:25:39

I have died every day waiting for you
Ja så ligger det till nu. Håller på att ladda upp ett videoklipp på YT hoppas det blir bra. Var evigeheter man la upp något tyvär. Ja som sagt så skulle jag ju ha redigerat massa bilder å sånt shit men jag har inte orkat för har ju hållt på med videon ist. Jag undrar egentligen varje dag vad jag ska skriva på bloggen, om jag ska göra nån aktivitet men det är ju inga som kommenterar så jag vet ju inte vad jag ska göra. Får väl komma på något. Lägga upp oftare kanske haha. 
 
Som sagt är det as dåligt väder ute och tyvär är jag ju sjuk så blev inge gym idag. Saknar älsklingen nå grymt och mina små muppar, det är inte klokt hur mkt jag saknar Karin och Emma. Vet ej ännu om jag går till skolan eller inte imorrn men vi får se. Ja ska snart bli å fika lite med glassen å det som jag skrev förut. Har ingen lust å gå ut så blir nog film efter det. Jag har alla fall redigerat en bild som ni kan få se. 
 
 
Kan inte förstå att jag har det så jobbigt i hjärnan även fast det inte är så as mkt runt omkring. Tänker på as mkt saker men jag påvärkas av musiken menmen. Inge mer BUP på hela sommarlovet som sagt. Skönt men ändå inte. Jag kanske börjar få ordning på mitt liv. Jag vet inte aja, vi får se hur det blir frammåt men jag ska leva nu och inte sen. PUSS
 


2013-06-09
15:25:44

Chasing cars
Jasså minsann, nu är sjuk fia framme igen, fick åka hem mitt i natten från älskling för att man hade så förbannat ont i örat, svullen i halsen å huvudvärk. Grät av smärta. Nej fyfan, kunde knappt prata eller röra munnen över huvudataget, hade så förbannat ont. Kunde inte sova hos Felix heller därför fick jag åka hem så jag sov i min egen säng, själv tyvär... Menmen när jag väl kom hem så somnade jag alla fall tillslut och vaknade igen vid 12 nånting. Sov resten av natten och hade inte lika ont när jag vakna. Nu känner det lite, mår lite illa och huvudet värker lite och man är väl lite svullen fortfarande, blir nog att stanna hemma imorrn tror jag, eller ja vi får se. 
 
Nu sitter jag hemma vid datorn och just skapat en ny Spotify lista Mys musik <3 så checka den och följ, jag älskar listan för så mkt blandat och bra. Lagom bra mys musik till sånt här äcekl väder som det är ute nu. Usch hagel, sol, regn och åska om vart annat hela tiden. Har alla fall vart på Lådan å handlar BP så man klarar sig väl, lite glass å mandariner sen å livet är gött förutom att man saknar älskling menmen. JAG SAKNAR MINA VÄNNER, vart utan dom i flera dagar nu så får väl ut å hitta på nå med dom när jag blir frisk. Blir att kolla skräckis sen tror jag bara för att jag måste, typ beroende av musik och skräckfilm haha. Jaja nu ska jag redigera lite bilder som ni får här. Så ni får ha det så gött så länge så bloggar jag senare sen. PUSS
 

2013-06-08
19:17:08

Snabb bloggning.
Snabb bloggar lite från mobilen. Knappt vart hemma idag och är inte hemma nu. Chillar hos Gullefjun med hans far å dunkar musik. Vakna som sagt här i Storå med Felix bredvid å drog sen iväg msd tåget vid 11.41 och hem för att duscha å dra te Bångbro å fira Sandras student. Vart ett par timmar men go mat å go fika vsrt det ju alla fall. Sen vart det bestämt att åka hit igen å sova här och så blev det ju hehe. Igår så chillade jag å gullet mest här hos hans far. Solade, film å mys. Jaja ska va social här nu å snart kolla skräckis. PUSS





Min avslutningsklänning btw :)




2013-06-07
15:43:28

Storå here I come!
Jajjemän, blir att dra till Storå och sova hos Gullefjun över natten. Sen imorrn hem igen för att byta om och dra på studentfika! Jaja alla fall så är jag med Noris nu och dunkar musik. Ska snart åka med tåget till Storå. Jag hinner inte blogga mer nu. Jag bloggar väl om jag hinner. PUSS
 

2013-06-07
12:09:08

Skolavslutnings klänningen i förtid.
Här har ni outfiten.
 

2013-06-07
11:16:38

Happy girl here!
Jajjemän, lycklig är ordet för hur jag är just nu. Gullefjun är min och hade en underbar dag igår med Gullefjun och Noris! Fotograferad mycket så kmr väl en bild eller två. Alla fall idag är jag hundvakt åt Royald och Lucky, ska väl kanske dra å bada med dom i rydbergsdal sen eller nått. Karin kmr la hit sen också. Gullefjun åkte hem idag tyvär menmen får väl se han nästa vecka eller nått men jag saknar han redan. Ska nog snart prova klänningen som jag ska ha till skolavslutningen så kanske den kommer upp på bloggen eller så kommer det efter avslutningen. Jaja, längtar som fan efter sommarlovet och då kan man tillbringa så mkt tid med alla underbara människor! Detta sommarlov ska jag bara leva livet och göra det jag vill. Fyfan är ju så lycklig så skulle kunna skriva en roman just nu men jag orkar typ inte för sov typ 5 timmat inatt haha så det är väl bra med det och men har ju en hel helg att ta igen nu. Lång helg är fan underbart, jag tycker att dom här dagarna mellan helgerna är bra onödiga haha. Nej ska lägga upp nån bild nu och sen prova klänningarna innan Karin kmr. PUSS


2013-06-05
11:57:51

Give you all my love.
Tjenare allesammans nu var jag här igen för att blogga lite och jag har fått nå fel och skriver tjenare hela tiden haha. Alla fall så var jag i Ludervika med cafegruppen igår. Käkade as mkt på donken för det var ju gratis liksom, sen chillade runt lite och kollade när dom andra badade. Sen fick man en hundring och Lill betalade så jag och Emssi kunde åka hem tidigare och då drog jag med tåget direkt till Storå för att träffa Felix. Vi låg och lekte med han sängar igen haha, sen så borstade vi Baloo (hans hund) och sen var vi lite sociala med hans far. Tyvär åkte jag hem sen.. menmen fick tid med Lucky när jag kom hem och det var liksom evigheter sen. Mamma kom hem halv 12 och då hade jag kollat två filmer och väntat på henne haha. Sen la jag mej å vi sa godnatt. Idag då så stannade jag hemma för hade sömnbrist och sådan huvudvärk så det fanns inte. Nu har jag sovit en stund till och det känns bättre men orkar verkligen knappt göra något än att sitta inne. Så jag dunkar lite musik och väntar på att Felix och Robban ska komma och hålla mig lite sällskap. Skulle egentligen vart med på skolafesten men den är löjlig och sen hade jag verkligen inte krafterna till det. Usch så trött jag är fyfan. Jaja nu är det inte många dagar kvar till Skolavslutningen å då får ni en bild på min underbara outfit haha. Jag bara älskar skorna *heart* menmen nu ska jag kanske göra lite mat åt mig för jag åt frukost vid 7 så är ganska hungrig nu. PUSS
 

2013-06-03
22:25:58

Rain over me
Tjenare fan. Vet att jag inte bloggat på ett bra tag men har vart bra upptagen senaste dagarna. Hängt runt med vänner och haft det allmänt trevligt. Firade Emmssi på sin 15 årsdag i lördags och hade det riktigt skojj, Smedis, Karin, Emma, Danielsson, Lilly och Anton och sen jag såklart var det som firade och hade stojj. Käkade världens goaste kött och cheescake. TACK EMSSI FÖR DET! Sen vart det att dra hem till Felix på söndag och chilla där en stund, käka hamburgare och inte så mkt mer. Måndag idag då och då har man vart med Felix å Plutt, rände runt lite och gick till lådan en sväng haha. Sen åkte Felix hem tyvär å plutt åkte med bussen sen. Mötte Nora sen, vi fottade lite och snackade massa skit haha. Gick sen ut och mötte Robert, Kevin, Nisse och Jeppe, va lite med dom och fotade haha. Nisse spammade på kameran, jaja ska la va social med Felix nu eftersom att han har fått hört när jag skrivit och sagt var jag skrivit i mobilen för han är i luren. Nu vet ni det. PUSS
 

2013-06-01
14:14:00

Keep on flying
Lyssnar på lite musik nu med Felix och Karin. Snart drar jag och Karin till Emma å festar loss. Felix ska hem och ja så var det med det. Just målat naglarna. Kanske kommer bild på det sen, kommer förmodligen massor med bilder imorrn från festen och sen på moppen eftersom min älskade moppe kommer imorrn! Fatta glad jag är, jag är moppeägare!! Inge långt kvar innan jag får kortet och bara kan glida runt runt. Bli att skjutsa folk bara för att jag är bäst eller hur Felix? Måste föresten säga att Felix är grymmast och Karin är korkad men jag älskar henne ändå. GRATTIS TILL ÄLSKADE EMMA MARIA PETTERSSON SOM ÄR MIN SOL OM DAGARNA. HON FYLLER 15 BAST IDAG OCH FÅR KNULLA GRATIS OCH BLI FULL PÅ ENERGIDRYCK JAG ÄLSKAR DIG ! <3
 
Ja nu ska man väl käka nått litet sen drar man till Emssi, PUSS
 
 
 
Du kan bli min gentleman, för du gör mig så lycklig och du fixar mitt liv. Jag vill att du blir mitt allt. Du är söt och bara helt och hållet underbar. Jag är kär i dig <3

2013-06-01
07:57:31

Trött och taggad som fan!
Jajjemänsan, trött som ett as. Kom hem 3 inatt och sällskapen väcker mej 6, visst jag somnar nåra få ggr men det går fan inte att sova ordentligen. Jaja igår hade jag det skapligt kul, roligt sällskap och Jag å Karin kollade på cameler!! *happysmile* Chillade runt på byn i fin kvällssol! Kmr tebax hem en stund och sen var det bara att dra ut igen halv 2 på natten för då skulle vi leta bäver och känna på vattnet i Karins enorma bäck... Nu är man ist as taggad för att älskade emssi fyller ju 15 idag och det firar vi med att det är party hos henne idag. Stojj i skogen ska det bli tammefan! Jaja nu ska jag ligga å svettas ihjäl i sängen för helvete vad varmt det är, åh det var ett jävla klagande också. PUSS